cenzaa-logo-beeldmerk-wit

REVIEW

Wat vindt u van ons?

Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met Cenzaa? Of wilt u een ervaring delen? Lees de ervaringen hieronder of laat uw mening achter. Wij staan altijd open voor feedback en kunnen zo onze producten steeds blijven verbeteren!

Carmen Sardjoe

Beauty By Carmen

Super blij met de keuze die ik heb gemaakt om met Cenzaa te werken in mijn salon! Heerlijke behandelingen, super resultaat met de producten helemaal verliefd op Cenzaa! Het is een heel eind rijden voor een training maar het is echt de moeite waard. Mijzelf blijven ontwikkelen vind ik ontzettend belangrijk en dat kan bij Cenzaa volop!

5-ster-150x23

Eva Kroonenberg

SalonSensa

Ik ben niet iemand die vaak naar de schoonheidsspecialiste gaat maar als ik naar #SalonSensa in Zevenhoven ga geniet ik van de #cenzaa producten en neem ik altijd wel iets mee naar huis. Het ruikt heerlijk, geeft een goed resultaat en ziet er ook nog fantastisch uit 

4-ster-150x23

Michelle Beskers

Beautysalon Mi Zense

Heerlijke producten om mee te werken en nog mooier zijn de resultaten. De geur, de beleving, de huidverbetering en de ontspanning alles klopt door het totaalplaatje van Cenzaa. Door de hele uitstraling geeft het zoveel sfeer in je salon. Ook het team van Cenzaa denkt altijd met je mee en heeft altijd super ideeën! Als je eenmaal gewend bent aan Cenzaa kan je niet meer zonder, top!

5-ster-150x23

DE RESULTATEN IN BEELD!

 • Before-beauty salon mi zense
  After-beauty salon mi zense
  VOOR
  beauty salon mi zense
  NA

BEAUTYSALON MI ZENSE
Resultaten na 4 behandelingen met fruitzuren & bindweefselmassage :).
Energie Bootcamp!

 • Before-salon rustique
  After-salon rustique
  VOOR
  salon rustique
  NA

SALON RUSTIQUE
Botuline shock TREATMENT eerste behandeling. In januari gaan we verder met 3x microneedling en 3x botuline. Kuur van 6 behandelingen.
I love my job!

Patricia Vermeulen

Alle producten van Cenzaa zijn heerlijk om te gebruiken. Mijn huid ziet er rustiger en mooier uit. Alle producten ruiken stuk voor stuk heerlijk en het is een feestje om deze dan ook iedere dag te gebruiken. Ook de behandelingen die ik bij mijn schoonheidsspecialiste onderga zijn elke keer weer heerlijk geurend en super ontspannend. Voor mij geen andere producten meer dan alleen #Cenzaa. Wat mij ook erg aanspreekt is dat alles op natuurlijke wijze is gemaakt en met oog op het milieu. Kortom I love Cenzaa…….

5-ster-150x23

Miriam Neuteboom

“Wat ik zo heerlijk vind aan Cenzaa zijn de geuren. Het is zo belangrijk dat iets lekker ruikt, dat maakt het uiteindelijk tot een echt genieten. De producten zijn erg goed en je huid voelt heerlijk zacht en verzorgt aan. Ik wordt nog steeds een behoorlijk aantal jaren jonger geschat dan mijn werkelijke leeftijd en Cenzaa draagt hier zeker aan bij.Wat ik zo heerlijk vind aan Cenzaa zijn de geuren. Het is zo belangrijk dat iets lekker ruikt, dat maakt het uiteindelijk tot een echt genieten.”

5-ster-150x23

Nicole Pulles

Vaak reageer ik op producten maar tijdens een bezoek aan michelle schoonheidsspecialist heeft zij mij kennis laten maken met #Cenzaa. Een zacht, fijn product. Unieke geuren die je tijdens de behandeling kon kiezen en deze gebruikt werd. Zo werd de behandeling nog ‘persoonlijker’. Ook ben ik gek op de thee van de Cenzaa geworden, puur en natuurlijk! Heerlijk producten!

4-ster-150x23

REVIEW INSTUREN?

“Uw ervaring telt!”

Wij zijn oprecht geïnteresseerd naar uw mening en ervaring. Wij vinden het geweldig indien u uw ervaring en voor- en na foto’s op zou willen sturen via onderstaande button. Bij voorbaat dank!

Get Inspired!

cenzaa-blog

Cenzaa Blog

cenzaa-innovation

Cenzaa Innovation

cenzaa-tv-dutch-amsterdam

Cenzaa TV

cenzaa-reviews

Cenzaa Review

   

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid