Beleef Reykjavik met Cenzaa

Laat je meevoeren op een exclusieve droomreis naar de mysterieuze wereld van ijs en weldaad waar je de aarde in haar puurste vorm ervaart: IJsland. Een ontdekkingsreis naar de meest unieke fundamenten van de aarde, een ongerepte en prachtige plek waar natuur, mens en dier volledig in balans zijn. Cenzaa is afgereisd naar deze bijzondere bestemming om de kenmerken, cultuur en geheimen van deze plek om te toveren tot een limited edition collectie RYJVK. Door deze onlangs ontdekte ingrediënten en mineralen te gebruiken, wordt schoonheid in haar puurste vorm weerspiegeld. 

cenzaa_vitaminec_ryjvk

ADVANCED ESSENTIALS COMPLEX

 RYJVK bevat het Advanced Essentials Complex. Deze natuurlijke mix van krachtige mineralen, vitamines, anti-oxidanten, botanische extracten en thermaal water ondersteunen de vitale functies van de huid en zijn de sleutel naar een gezonde, jonger uitziende en stralende huid. Met dit cadeautje uit de natuur bereik jij maximaal huidresultaat! 

M I N E R A L E N

M I N E R A L E N

V I T A M I N E S

V I T A M I N E S

B O T A N I S C H E - E X T R A C T E N

B O T A N I S C H E - E X T R A C T E N

A N T I - O X I D A N T E N

A N T I - O X I D A N T E N

vegan

72% VEGAN &
100% CRUELTY-FREE

Duurzaam zijn in je badkamer? Dat klinkt gelukkig ingewikkelder dan dat het is. Met de RYJVK Collection van Cenzaa kun je op gebied van duurzaamheid impact maken, zonder dat je hoeft in te leveren op luxe, beleving en maximaal huidresultaat. RYJVK bestaat uit prachtige groene producten. Maar liefst 100% van de skincare producten is vegan en 100% van de RYJVK collectie is cruelty-free!

Nice to know! Een aantal producten uit de RYJVK collectie zijn multi-use inzetbaar. De VitC Oil Elixer bijvoorbeeld is niet alleen een vitamine boost voor je huid, maar is ook inzetbaar als haarserum en handverzorging.

RYJVK FACIAL TREATMENTS

Experience the allure of the lagoon

Sluit je ogen en verwonder je tijdens een adembenemende droomreis naar de magie van IJsland. De plek waar al jouw zintuigen geprikkeld worden. Ervaar een intensieve behandeling waar optimale ontspanning en huidverbetering samenkomen. Dankzij een overweldigende en verkoelende cryo gezichtsmassage straalt jouw huid als nooit tevoren.

Boek uw 60 of 90 minuten facial bij uw Cenzaa instituut

UW CENZAA HUIDEXPERT

Op zoek naar het meest geschikte product voor uw huidtype of -wens of -probleem? Ons landelijke netwerk van Cenzaa Huidexperts adviseert u graag. Neem contact met ons op voor een Cenzaa Huidexpert bij jou in de buurt!

VOLG ONS!

Benieuwd naar meer RYJVK producten en de treatments behorend bij deze collectie? Volg ons op onze social media kanalen voor meer inspiratie!

Get Inspired!

Seasons Collection RYJVK

Cenzaa Blog

Seasons Collection RYJVK

Cenzaa Innovation

Seasons Collection RYJVK

Cenzaa TV

Seasons Collection RYJVK

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid