CENZAA ZEKERHEDEN BORGEN EEN GEZONDE HUID

Ontdek de Cenzaa zekerheden en laat uw huid deze als weldaad ervaren. Het geheim van elke dag een stralende en gezonde huid begint hier.

CENZAA ZEKERHEDEN BORGEN EEN GEZONDE HUID

Ontdek de Cenzaa zekerheden en laat uw huid deze als weldaad ervaren. Het geheim van elke dag een stralende en gezonde huid begint hier.

360_afbeelding_website_cenzaa10

ZEKERHEID #1

10 JAAR JONGER, 6 JAAR LANGER LEVEN EN MOOI OUD WORDEN

De basis van 360º SKINCODE is epigenetica. Deze wetenschap toont aan dat door 80% van ons DNA gunstig te beïnvloeden, we 10 jaar jonger worden geschat, we gemiddeld 6 jaar langer leven en we fitter en gelukkiger mooi oud worden. Met deze visie kijken we vanuit 360 graden naar uw huid en leefstijl. Daarmee geeft 360º SKINCODE echt antwoord op elke vorm van huidveroudering vanaf 27 jaar.

360_afbeelding_website_cenzaa10
360_afbeelding_website_cenzaa11

ZEKERHEID #2

OP MAAT GEMAAKT HUIDVERJONGINGSPROGRAMMA

Ons uitgangspunt: iedere huid is uniek en verdient speciale aandacht. Met 360º SKINCODE ontvangt u een op maat gemaakt programma waarmee u tot 80% van uw DNA kunt beïnvloeden om zo tot een maximaal resultaat voor uw huid te komen. Ieder behandelprogramma – voor thuis en in het instituut – is uniek. Het is compleet afgestemd op uw persoonlijke huid-DNA én leefstijl. De invulling is afhankelijk van de huidtoekomst en huidwens.

360_afbeelding_website_cenzaa12

ZEKERHEID #3

HUIDVERJONGING ZONDER HUIDSCHADE

Niet alles wat in de winkel, online of salon te koop wordt aangeboden, is gekeurd of getest volgens de Europese wetgeving. Op internationaal gebied bestaat deze wet- en regelgeving niet, waardoor de consument in Nederland nog steeds producten aangeboden krijgt die op de korte en langere termijn huidschade kunnen veroorzaken. 360º SKINCODE kiest zeer bewust voor een gezonde en veilige manier van behandelen en voldoet wel aan alle Europese wet- en regelgeving.

360_afbeelding_website_cenzaa12
360_afbeelding_website_cenzaa13

ZEKERHEID #4

DE JUISTE BALANS ALS STARTPUNT

Echte schoonheid zit van binnen. We kijken bij 360º SKINCODE daarom niet alleen naar de buitenkant, maar ook naar de binnenkant. Voor een gezond lichaam en een gezonde huid is het essentieel dat het lichaam in balans is. Voeding speelt hierbij een grote rol. Het doel is het in balans brengen van de huidflora en het hanteren van een gezond voedingspatroon dat aansluit bij de wensen van de huid. Foodceuticals zijn daarin onmisbaar.

360_afbeelding_website_cenzaa14

ZEKERHEID #5

YOUR PERSONAL SKINCOACH

360º SKINCODE is een allesomvattend concept. De huidverjongingsexpert heeft alle innovatieve tools in handen om op een gebruiksvriendelijke manier huid- en lifestyleverbetering voor u te realiseren; zowel thuis als in het huidinstituut. De erkende 360º SKINCODE huidverjongingsexpert ondersteunt u met haar expertise, persoonlijke aandacht en advies bij het vervullen van uw huidwens.

360_afbeelding_website_cenzaa14
360_afbeelding_website_cenzaa

ZEKERHEID #6

PREVENTIEF HANDELEN VANAF 27 JAAR

360º SKINCODE kan al vanaf 27 jaar ingezet worden om huidveroudering op de rem te zetten, zodat huidverjonging zo laat mogelijk ingezet hoeft te worden. “Huidveroudering begint al rond je twintigste. Wat er tussen je twintigste en dertigste ‘gebeurt’ met je huid, zie je terug op latere leeftijd”.

BEKIJK DE BRONNENLIJST

Cenzaa werkt op open, transparante en eerlijke wijze aan huidverbetering en huidverjonging en onderbouwt haar filosofie op basis van uitgebreide gedegen research en wetenschappelijk onderzoek.

UW CENZAA HUIDEXPERT

Op zoek naar het meest geschikte product voor uw huidtype of -wens of -probleem? Ons landelijke netwerk van Cenzaa Huidexperts adviseert u graag. Neem contact met ons op voor een Cenzaa Huidexpert bij jou in de buurt!

Get Inspired!

360º SKINCODE 6 zekerheden

Cenzaa Blog

360º SKINCODE 6 zekerheden

Cenzaa Innovation

360º SKINCODE 6 zekerheden

Cenzaa TV

360º SKINCODE 6 zekerheden

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid