365º | SUN PROTECTION

De meest stralende zonproducten om je huid optimaal mee te beschermen. Voor elk zonnetype, voor elk seizoen en voor elke bestemming. De zon schijnt 365 dagen: de ene dag is de zon krachtiger dan de andere dag. Ook bij minder goed weer dringen de UV-stralen door de wolken heen.

De Cenzaa zonbeschermingsproducten laten je zonder zorgen genieten van de zon, zodat deze elke dag een glimlach op je gezicht tovert.

“Zonbescherming is de belangrijkste en  allerbeste antirimpel crème die er is.”

365 SUN Protection

LEG JE HUID

in de handen van de professional

85% van de huidveroudering is te wijten aan de zon. Geef je huid de bescherming die het verdient. Er zijn zeer veel verschillende zonnefilters, die kunnen worden onderverdeeld in twee groepen: chemische en minerale zonnefilters. Chemische zonnefilters trekken in de huid en absorberen uv-straling. Minerale zonnefilters, zoals Zinkoxide en Titaniumdioxide leggen een laagje op de huid en weerkaatsen en blokkeren dus vanaf de huid direct de uv-straling. De professionele zonbeschermingsproducten van Cenzaa bevatten hoofdzakelijk minerale filters en een heel klein percentage chemische filters.
Deze combinatie zorgt voor een goed én veilig filter dat het schadelijke uv-licht reflecteert en absorbeert. Zo voorkom je zonschade en dus huidveroudering!
Laat je goed informeren door jouw Cenzaa Huidexpert welk product jij het beste kunt gebruiken.

NEW

CC CREAM

Een prachtige, gematteerde en egale teint in een handomdraai. Dat is het resultaat van Cenzaa’s 3-in-1 Coverage Compact Cream.

PCN2® EFFECTEN

  • Matteert en egaliseert de huid
  • Helpt vlekken en zichtbare poriën te verminderen
  • Prachtige finishing touch met zonnige gloed
  • Optimale UVA-UVB-bescherming met SPF 30
  • Maximaal vochtherstel

SUN SAFE
SPF 30

IN 3 UNIEKE KLEUREN

Beige Velvet Finish

Honey Velvet Finish

Bronze Velvet Finish

“Zonbescherming is de belangrijkste
en allerbeste antirimpel crème die er is.”

365 SUN Protection

WAT IS JOUW ZONNETYPE?

We houden allemaal van de zon, zowel op het strand als op de skipistes.
De zon brengt een gezond kleurtje op onze huid en dat is wat we willen!
De zon laat je stralen.

365 SUN Protection

Je hebt een gevoelige en lichte huid, wordt niet snel bruin, maar krijgt wel leuke zomersproetjes. Je hebt blonde of rossige haren en blauwe ogen.

365 SUN Protection

Je hebt blonde lokken, blauwe, grijze of zelfs groene ogen en jouw gevoelige huid wordt nauwelijks bruin, maar hebt wel meer kans op een rood verbrand huidje.

365 SUN Protection

Met je bruine ogen, donkerblonde of bruine haar en normale bruining heb jij een normale huid die redelijk snel bruin wordt en soms verbrandt.

365 SUN Protection

Je hebt van nature een donkerbruine huid met donkerbruine ogen. Jouw huid is zeer goed bestand tegen de zon en je verbrandt zo goed als nooit.

Get Inspired!

365 SUN Protection

Cenzaa Blog

365 SUN Protection

Cenzaa Innovation

365 SUN Protection

Cenzaa TV

365 SUN Protection

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid