Geursachets

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Perfume pouch 'Grande Allure'

  SOPHISTICATED ELEGANCE

  • Leuk om cadeau te geven
  • Unieke geurbeleving
  • Geschikt voor thuis
  € 12,95
  • Leuk om cadeau te geven
  • Unieke geurbeleving
  • Geschikt voor thuis
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De geursachets van Cenzaa doen verlangen

Maak kennis met de geursachets uit de lifestylecollectie van Cenzaa. De geursachets van Cenzaa verfrissen, verfijnen en creëren een unieke geursensatie in de ruimtes waar jij je het allerfijnst voelt. Het gebruik van een geursachet is de perfecte manier om op subtiele wijze een sprankelende geur te geven aan kasten, kleine ruimtes, tussen het linnengoed, lades of je koffer als je op reis gaat.
Creëer een heerlijke geur als je je huis binnenstapt na een lange werkdag of voorafgaand aan een gezellige borrelavond met vrienden. Cenzaa zorgt voor een elegante, subtiele en verrassende geurbeleving met de verschillende geursachets. Verrijk de ruimtes met de geur waar jij gelukkig van wordt en die jou doen verlangen naar de plek waar jij tot rust komt. De geursachets zijn in meerdere geuren verkrijgbaar en ook nog eens 100% organisch.

Prikkel je zintuigen met de geursachets van Cenzaa

De geursachets zijn een feest voor je interieur en een aangename verrassing voor je zintuigen. De aardse, sensationele geuren beloven een intense geurbeleving die prikkelt. De geursachets van Cenzaa zijn heerlijk voor jezelf of om cadeau te geven aan diegene die je liefhebt. Verras diegene tijdens feestdagen of schenk eens een origineel verjaardagscadeau waar zij maandenlang plezier van heeft. Laat je verleiden door luxe en elegantie.

Het gebruik van de geursachets van Cenzaa

De geursachets van Cenzaa behouden maandenlang zijn geur en je kunt ze op verschillende manieren gebruiken. Leg ze bijvoorbeeld in de kledingkast, in de badkamer of op in de hal. Merk je dat de geursachet zijn geur verliest? Schud de deursachet even flink en activeer de verfrissende geuren opnieuw. Na een aantal maanden kun je eveneens de inhoud met de stofzuiger opzuigen. Door de warmte en luchtcirculatie van de stofzuiger verspreid je opnieuw de verrassende geuren in de ruimte en zo geniet jij extralang van Cenzaa in jouw vertrouwde leefruimte.