Voeding

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. RYJVK Power Teatox

  Power teatox

  • Ondersteunt de spijsvertering
  • Bevordert een gezonde huid en laat haar stralen!
  • Vergroot je energieniveau
  € 13,90
 2. Teabag [kruidencompres]

  Teabags

  • Ideaal om thee te zetten
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Geen losse theeblaadjes in je kopje
  € 11,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een lichaam in balans met voeding van Cenzaa

Een gebalanceerde levensstijl, voldoende lichaamsbeweging en de voedingssupplementen van Cenzaa zijn van essentieel belang voor een optimale conditie van jouw huid. De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie: echte schoonheid zit van binnen. Cenzaa kijkt daarom niet alleen naar de buitenkant, maar ook naar de binnenkant. Wie een gezond voedingspatroon heeft, zal zich een stuk energieker voelen en dat uitstralen. Het voedingsassortiment van Cenzaa, waaronder de smaakvolle theeën, de bewezen effectieve nutraceuticals en foodceuticals dragen bij aan een gezond voedingspatroon en een stralende huid.

Bewezen effectieve, hooggeformuleerde voedingssupplementen van Cenzaa

Uit diverse onderzoeken blijkt dat een gezond voedingspatroon, zo nodig aangevuld met voedingssupplementen, kan zorgen voor een optimale huidgezondheid. Cenzaa ontwikkelde hooggeformuleerde voedingssupplementen om de huid maximaal te verbeteren. Onze voedingssupplementen zijn een goede aanvulling op jouw dagelijkse voeding en laten je huid van binnenuit stralen.

PCN2-systeem van voeding

Een lichaam in balans betekent een gezonde huid en levensstijl. Cenzaa laat je graag kennismaken met het PCN2-systeem van voeding. Dit unieke huidverbeterende adviesprogramma geeft je handvaten hoe je van binnenuit het beste voor jezelf zorgt. Door gezonde voeding, een levensstijl in balans en een effectief huidverzorgingsprogramma is Cenzaa in staat om maximaal huidresultaat te behalen.