BLOG | 360º SKINCODE FOODCEUTICALS

 In 360º SKINCODE, Beautytips, Lifestyle Circle, Skin & Food

Dagelijks je huid van binnenuit boosten met extra voedingssupplementen. Dat juichen wij bij Cenzaa alleen maar toe! Zeker wanneer je last hebt van bepaalde huidklachten, zoals rimpels, verminderde elasticiteit, littekens, wondjes of striae. Met de 360° SKINCODE Foodceuticals van Cenzaa eet jij jouw huid letterlijk stralend gezond. De Foodceuticals bevatten opvallend hoge percentages werkstoffen die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. Dankzij deze krachtpatsers in huidverjonging en -verbetering zal niet alleen de huid zichtbaar gezonder ogen, ook het algehele energielevel neemt toe. Klinkt perfect, toch?

Het belang van foodceuticals
Het streven naar een maximaal huidresultaat gaat absoluut samen met een gezonde levensstijl. Wist je dat maar liefst 70% van jouw huidconditie wordt bepaald door voedingsstoffen die je dagelijks binnenkrijgt? En dat de huid tegelijkertijd het laatste orgaan in rij is dat vitamines opneemt? Extra voedingstoffen in de vorm van voedingssupplementen zijn dan ook geen overbodige luxe maar eigenlijk pure noodzaak om je huid gezond te houden en te laten stralen.

Foodceuticals van Cenzaa
Cenzaa bracht drie Foodceuticals op de markt: Skin Detox, Skin Hyaluron en Skin Collagen. Welke foodceutical het beste aansluit bij jouw huid, is afhankelijk van jouw huidwens en het beoogde resultaat. We brengen de drie krachtpatsers onder de aandacht, inclusief een aantal recepten. Ontdek welke foodceutical bij jou past!

zomerse-smoothie

FOODCEUTICAL SKIN DETOX

[Recept voor een tropische smoothie]

Dit krachtige voedingssupplement brengt jouw darmflora in balans, zuivert de huid, remt ontstekingsprocessen, verlaagt oxidatieve stress en celschade en stimuleert en reguleert het immuunsysteem. De perfecte kuur om daarna de huid te kunnen opbouwen.

Foodceutical Skin Detox is dé eerste stap naar gezonde huid(cellen) en de perfecte voorbereiding om daarna uw huid te kunnen opbouwen en activeren naar huidbehoefte. Door deze foodceutical in jouw dagelijkse voedingspatroon te verwerken, werk je op een lekkere en verantwoorde manier aan optimale huidverbetering. Neem deze foodceutical bij voorkeur in de ochtend in. Lekker door bijvoorbeeld je smoothie.

TOP INGREDIËNTEN
Astaxanthin 5 mg
Vitamine C 150 mg
Lactospore 2 miljard CFU

Ingrediënten (2 glazen)

½ mango
½ banaan
100 ml jus d’orange
100 ml kokosmelk
1 cm verse gember
1 eetl honing
1 schepje 360º SKINCODE Foodceutical Skin Detox

Bereidingswijze

Snijd de mango en banaan in stukken en pureer deze samen met de kokosmelk en jus d’orange in een blender of met een staafmixer. Schil de gember en voeg in kleine stukjes toe samen met de honing. Blend dit mee en voeg als laatst de foodceutical toe. Meng kort mee en schenk de smoothie in de glazen.

FOODCEUTICAL SKIN HYALURON

[Recept voor een frisse yoghurt bowl]

Heb je last van een droge of vochtarme huid, milia of zijn de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar? Foodceutical Skin Hyaluron is een ideaal voedingssupplement voor de droge en vochtarme huid waarbij de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar zijn. Deze effectieve skinbooster is de ideale dorstlesser én beschermt de huid preventief tegen ouderdomsverschijnselen. Skin Hyaluron creëert volume, verhoogt de hydratatie en bevat essentiële mineralen en bouwstoffen voor de huid.

Skin Hyaluron is een hoog geconcentreerd voedingssupplement op basis van de lichaamseigen stof hyaluronzuur. De combinatie met het superfood Spirulina (een krachtige antioxidant) maakt dat dit supplement helend werkt voor de droge, gedehydrateerde huid. Skin Hyaluron:

  • Creëert volume
  • Beschermt de huid preventief tegen ouderdomsverschijnselen
  • Verhoogt de hydratatie en gladheid van de huid en beschermt tegen vochtverlies
cenzaa-yoghurt-bowl-recept-

TOP INGREDIËNTEN
Marine (vis) Collageen 10.000 mg
Vitamine C 150 mg
Astaxanthine 5 mg

Ingrediënten (1 bowl)

100 gr verse ananas
150 gr verse mango
3 el kwark
Scheut kokosmelk
10 gr walnoten
2 el gedroogde cranberries
1 el kokosrasp
1 schepje 360º SKINCODE Foodceutical Skin Hyaluron

Bereidingswijze

Blend de mango, ananas en kokosmelk. Schep hier de kwark en het schepje foodceutical doorheen. Doe het mengsel in een kom en maak het mooi op met de walnoten, cranberries en de kokosrasp. Tip! Voeg wat extra fruit toe voor een extra energy-boost. Eet smakelijk!

FOODCEUTICAL SKIN COLLAGEN

[Recept voor rode paprikasoep]

Heb je last van huidveroudering, rimpels, verminderde elasticiteit, littekens, wondjes, striae of cellulitus? Dan biedt Foodceutical Skin Collagen wellicht de oplossing. Foodceutical Skin Collagen  gaat op sublieme wijze van binnenuit de strijd aan met ouderdomsverschijnselen. De unieke combinatie van Marine Collageen en Vitamine C van dit voedingssupplement zorgt voor aanmaak van natuurlijk collageen en daarmee voor herstel van stevigheid, optimale elasticiteit en veerkracht van de huid.

Foodceutical Skin Collagen is geschikt voor iedere huidconditie en:

  • Zorgt voor een directe aanmaak van natuurlijk collageen
  • Herstelt de stevigheid, optimale elasticiteit en veerkracht van de huid
  • Laat de huid, nagels en haren weer stralend en glad ogen en voelen
TOP INGREDIËNTEN

Astaxanthin 5 mg
Hyaluronic acid 200 mg
Alfa-Linoleenzuur uit lijnzaad 500 mg

Ingrediënten (4-6 kommen)

5 rode paprika’s
2 uien
2 knoflooktenen
1 blik tomatenblokjes
500 ml groentebouillon
200 ml kokosmelk
1 tl gemberpoeder
1 tl laos
1 tl korianderpoeder en vers ter garnering
Cayennepeper
Olijfolie
Zout/Peper
1 schepje 360º SKINCODE Foodceutical Skin Collagen

Bereidingswijze

Zet de oven aan op 200°. Snijd de paprika’s doormidden en verwijder de zaden. Leg de paprika’s op een bakplaat of in een braadslede en wrijf in met olijfolie. Rooster de paprika’s voor ongeveer 20-30 minuten in het midden van de oven. Snipper intussen de uien en snijd de knoflook in kleine stukjes. Fruit de uien in de pan met olie en voeg later de knoflook toe. Haal de paprika’s uit de oven en verwijder het vel met twee vorken (let op: paprika’s zijn heet!). Voeg deze, samen met alle andere ingrediënten toe aan de pan en laat voor ongeveer 20 minuten koken. Maak op smaak met zout en peper en pureer de soep.

Welk recept ga jij als eerste proberen? Geniet van de zomer en onthoud: echte beauty start van binnenuit. Geef je lichaam wat het nodig heeft en gun je lijf het allerbeste. Eet je huid gezond!

Aanbevolen Blogs

Get Inspired!

BLOG | 360º SKINCODE FOODCEUTICALS

Cenzaa Blog

BLOG | 360º SKINCODE FOODCEUTICALS

Cenzaa Innovation

BLOG | 360º SKINCODE FOODCEUTICALS

Cenzaa TV

BLOG | 360º SKINCODE FOODCEUTICALS

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid