Met deze tactieken vind je het ideale parfum | Blog

Met deze tactieken vind je het ideale parfum

Voor je eigen verlanglijst of als cadeau voor de ander

De all-time favourite én ultieme klassieker: parfum. Afgezaagd? No way, parfum is en blijft het ultieme cadeau. Met Valentijn in aantocht is dan ook geen verrassing dat het aantal online zoekopdrachten naar het vinden van het juiste parfum momenteel groot is. Waarschijnlijk doe je het nu zelf ook; op zoek naar een nieuwe geur. 

Of je het perfecte Cenzaa parfum nu aan je eigen verlanglijst toevoegt of dat je op zoek bent naar een cadeau voor een ander. Hoe weet je nu welk parfum van Cenzaa een geslaagde gift is? Het is immers al lastig genoeg om de ideale geur voor jezelf te vinden, laat staan voor een ander. 

Cocooon

TACTIEK 1: Ga uit van een huidig favoriet parfum

Verfijn je zoekopdracht. Ga uit van een huidige favoriet en analyseer welke geurnoten in het parfum worden gebruikt. De website BaseNotes.net kan je daar een handje bij helpen. Gebruik dit als uitgangspunt. Bij elk Cenzaa parfum op deze website hebben we namelijk de geurnoten vermeld. Zo kan je heel eenvoudig je ideale match met jouw nieuwe Cenzaa parfum vinden. 

WIST JE DAT...
een parfum bij iedereen anders ruikt? Dit komt omdat elke huid een eigen textuur heeft. En wist je dat je het beste eerst bodylotion op je huid kunt smeren voordat je jouw favoriete parfum op je huid aanbrengt? Door de bodylotion blijft een parfum langer op de huid zitten.  

TACTIEK 2: Doe een parfumtest bij jouw favoriete Cenzaa instituut

Als je er over nadenkt om een nieuwe geur aan te schaffen, dan blijft het testen van een parfum bij jouw favoriete Cenzaa instituut nog steeds een veel gebruikte tactiek. Wel is het belangrijk dat je dit op de juiste manier aanpakt. Breng een Cenzaa parfum aan op je pols. Dit is namelijk een plek waar je een voelbare hartslag hebt. De warmte van dit punt van je lichaam zorgt ervoor dat de geur zich goed kan ontwikkelen. Laat het parfum minstens 30 minuten op je huid tot bloei komen, zodat  je alle niveaus van de geur - basisnoten, hartnoten en topnoten - kunt ruiken. 

Reflection parfum
TIP!
Heb je binnenkort een gezichtsbehandeling bij jouw Cenzaa huidexpert? Vraag dan om voorafgaand aan de behandeling alvast de verschillende Cenzaa parfums op je polsen te sprayen.

TACTIEK 3: Geef jezelf of de ander een parfum ontdekkingsset

Een parfum testen is minder handig als je een parfum voor een ander zoekt. Voor dit probleem heeft Cenzaa een geweldige oplossing: The Fragrance Collection box van Cenzaa is een ontdekkingsset met de meest luxe geurbeleving. In een prachtige box,  die ook thuis gebruikt kan worden als display, ontvang je drie vrouwelijke parfums die je laten meevoeren naar compleet verschillende werelden. Een leuke manier om zo een favoriet parfum te ontdekken. 

MORE WOW! Ken jij deze eau de parfums al?

Blijf scrollen, wat hieronder presenteren we de beste, klassieke en meest trendy geuren.