body-and-soul-trademark-white

BODY & SOUL COLLECTION

Traditionele wellnessrituelen uit oosterse culturen

Luxe producten voor lichaam en geest

Cenzaa laat u kennis maken met traditionele wellnessrituelen uit oosterse culturen. Laat u meevoeren naar andere werelden en ontdek een serie excellente lichaamsproducten die uw huid heerlijk verzorgen en uw lichaam en geest prikkelen en verkwikken.

Love your Body and Soul

traditionele-wellnessrituelen-uit-oosterse-culturen

Opstaan wordt een

Bijzonder moment

Opstaan wordt vanaf nu een bijzonder moment van de dag. Ervaar de heerlijke aromacomposities en start de dag met een opgewekt gevoel. ’s Avonds nodigen de weldadige, kalmerende geurnoten u uit om te ontspannen. Ga mee op deze geurreis en beleef de African, Himalaya, Hawaian, Oriental of Asian Dream!

body-and-soul-trademark-white

CENZAA
WASH AWAY

Waan u in de luxe wereld van spa en wellness in uw eigen badkamer. De traditionele reinigingsrituelen met weldadige geursensaties zorgen voor ontspanning en zuivering van lichaam en geest. De unieke Cenzaa Wash Away collectie bevat een bodyscrub met slib uit de Nijl en een all-in-one douchegel en shampoo.

Ontdek hieronder de Cenzaa Wash Away collectie

body-and-soul-trademark-white

CENZAA BATH & BODY SCRUB

Het reinigen en verzorgen van de huid met ontspannende badrituelen is gebaseerd op eeuwenoude tradities uit het verre Oosten. De heerlijk geurende Cenzaa Bath & Body Scrub collectie laat u kennis maken met zoutkristallen uit het Himalaya gebergte en prachtige Ayurvedische badoliën.

Ontdek hieronder de Cenzaa Bath & Body Scrub collectie

Luxe texturen

Voor een ware wellness-sensatie

Trakteer uw handen, voeten en lichaam op een ware wellness-sensatie met de luxe texturen van de Cenzaa Body & Soul producten. De luxe werkstoffen en weldadige geuren laten de huid stralen van gezondheid en zorgen voor een oneindig gevoel van happiness. Na gebruik van deze producten zijn uw zintuigen optimaal geprikkeld.

body-and-soul-trademark-white

CENZAA BATH EXPERIENCE

Gun uzelf een moment van pure ontspanning met Cenzaa Bath Experience. Deze heerlijk verzorgende badoliën zorgen ervoor dat het nemen van een bad een sensationeel Ayurvedisch ritueel wordt met de vier aangename Cenzaa aroma’s. Geniet, ontspan en ervaar de rijkdom van pure oliën die uw huid voeden en verzachten.

Ontdek hieronder de Cenzaa Bath Experience collectie

body-and-soul-trademark-white

CENZAA BODY CARE

Ervaar iedere dag een moment van wellness met de heerlijk verzorgende bodyproducten van Cenzaa! Cenzaa Body Relief geeft uw huid extra aandacht met hydraterende, voedende en verzorgende pure ingrediënten voor een zijdezachte en stralende huid. Laat u meevoeren en geniet van de heerlijke geuraroma’s met een positieve werking op uw huid, lichaam en geest.

Ontdek hieronder de Cenzaa Body Care collectie

body-fragrance_rebalancing-body-mist-product-responsive

REBALANCING
BODY MIST

Rebalancing Body Mist [Delightful Attraction] is een frisse, sensuele geur die u meeneemt op een ware Afrikaanse geurreis.

DE UNIEKE BELEVING
Beleef de verkwikkende en fascinerende kracht van de Rebalancing Body Mist en ervaar het gevoel van parelend water en majestueuze regenwouden. Vernevel de verrassende geur over uw lichaam en laat u meevoeren naar een luxueuze wereld!

Frisse, sensuele geursensatie!

body-and-soul-trademark-white

CENZAA BODY FRAGRANCE

Beleef de mysterieuze en sensationele geuren van Cenzaa Body Mist. Laat u meevoeren op een luxueuze droomreis met de vier intense geurcomposities. Vernevel de verrassende geur over uw lichaam en ervaar de unieke beleving van Cenzaa!

Ontdek hieronder de Cenzaa Body Fragrance collectie

body-and-soul-trademark-white

CENZAA PARFUM & EAU DE TOILETTE

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van een parfum of Eau de Toilette! Na een paar uur dragen ruikt een parfum of Eau de Toilette vaak anders dan nadat uw het net hebt opgespoten. Om de geur niet in één keer te laten verdampen is parfum en Eau de Toilette opgebouwd uit top-, hart- en basisnoten. Deze noten ontwikkelen zich op verschillende snelheid en verdampen daardoor ook niet tegelijkertijd. Zodra u het parfum of de Eau de Toilette opspuit komen de noten tot leven…!

Ontdek hieronder de Parfums & Eau de toilettes

Unieke ingrediënten

met een heilzame werking

Heilzame ingrediënten, als Wilde Indigo, Granaatappel, Sint Janskruid en Oranjebloesem voeden en hydrateren uw huid én nemen u mee op een Cenzaationele geurreis! Mediterrane en Oosterse planten en kruiden worden omgezet in essentiële oliën. De werking van deze pure ingrediënten zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest.

body-and-soul-trademark-white

CENZAA HAND & FOOT

Traditionele wellnessrituelen uit oude culturen heeft Cenzaa vertaald naar eigentijdse producten. In de Hand & Foot collectie ontdekt u de luxe texturen en bijzondere Aziatische ingrediënten die uw handen en voeten trakteren. Creëer elke ochtend een bijzonder moment en ervaar ’s avonds de weldadige en kalmerende geurnoten voor pure ontspanning.

Ontdek hieronder de Cenzaa Hand & Foot collectie

REVIEW CENZAA PRODUCTEN

“Eindelijk een fijn merk dat goed match met mijn huid”

Super producten! Heb geen last meer van een droge huid, maar mijn huid straalt juist dankzij Cenzaa Nederland. Britt Maria

Eindelijk via de schoonheidsspecialiste een fijn merk gevonden dat goed matcht met mijn huid…Cenzaa! Ellen Kroezen

cenzaa-wereldse-bestemmingen-responsive

UW CENZAA HUIDEXPERT

Op zoek naar het meest geschikte product voor uw huidtype of -wens of -probleem? Ons landelijke netwerk van Cenzaa Huidexperts adviseert u graag. Neem contact met ons op voor een Cenzaa Huidexpert bij jou in de buurt!

HET IDEALE GESCHENK

Op zoek naar een leuke gift of geschenk voor uzelf of een ander? Naast de Body & Soul Collection ervaart u het ultieme Cenzaa gevoel met de Private Collection. Altijd geïnspireerd op de laatste ontwikkelingen in beauty en lifestyle.

Get Inspired!

cenzaa-blog

Cenzaa Blog

cenzaa-innovation

Cenzaa Innovation

cenzaa-tv-dutch-amsterdam

Cenzaa TV

cenzaa-reviews

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid