CARRIÈRE

WERKEN BIJ CENZAA

Heb jij altijd al willen werken bij het leukste beautybedrijf van Nederland?

Cenzaa Nederland is een merk van Summery Cosmedical Group: een jong, ambitieus en dynamisch producent en groothandel bedrijf in de cosmeticabranche. Naast het merk Cenzaa voeren wij ook de merken IK Skin Perfection en Extenso Skincare.

Cenzaa is uniek. Wij zijn namelijk ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert. Samen met vooraanstaande laboratoria ontwikkelen we hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Daarmee zijn we marktleider op het gebied revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules. Bij Cenzaa geloven we dat échte schoonheid van binnen zit. Effectieve huidverzorging moet van binnen- en van buitenuit ondersteund worden. Dat is onze Inside & Outside filosofie.

Hoe is het om te werken bij Cenzaa?

Heel fijn! Stel je eens voor: ’s ochtends rijd je naar je werk. Het zonnetje schijnt. Over boerenlandweggetjes kom je aan bij een geweldige hoeve in het Twentse landschap. Je krijgt geen werkplek in een kantoorpand op een saai industrieterrein, maar je gaat werken op locatie dat meer weg heeft van een luxe wellnessresort, midden in de natuur.

Je zou bijna vergeten dat er gewerkt wordt. En dat gebeurt er zeker. Want alle Cenzaa collega’s zijn gedreven mensen, met hart voor de zaak en geen 9 tot 5 mentaliteit. Door de platte organisatiestructuur krijg je veel vrijheid om je eigen ideeën in te brengen en gaat de besluitvorming snel. We zijn een snelgroeiende organisatie. Dat brengt veel voordelen met zich mee, geen dag is hetzelfde. Je hebt invloed op het invullen van je eigen functie, want wij gaan uit van de eigen kracht van mensen. We maken grote stappen en jij kunt daaraan meewerken.

WAT VINDEN SALONS EN CONSUMENTEN VAN CENZAA?

Nu kunnen wij vertellen hoe leuk het is om bij Cenzaa te werken, nog interessanter is het wat klanten van ons vinden. We laten ze graag aan het woord!

  • Super blij met de keuze die ik heb gemaakt om met Cenzaa te werken in mijn salon! Heerlijke behandelingen, super resultaat met de producten helemaal verliefd op Cenzaa! Het is een heel eind rijden voor een training maar het is echt de moeite waard. Mijzelf blijven ontwikkelen vind ik ontzettend belangrijk en dat kan bij Cenzaa volop!

    Carmen Sardjoe Beauty By Carmen
  • Vaak reageer ik op producten maar tijdens een bezoek aan michelle schoonheidsspecialist heeft zij mij kennis laten maken met #Cenzaa. Een zacht, fijn product. Unieke geuren die je tijdens de behandeling kon kiezen en deze gebruikt werd. Zo werd de behandeling nog 'persoonlijker'. Ook ben ik gek op de thee van de Cenzaa geworden, puur en natuurlijk! Heerlijk producten!

    Nicole Pulles
  • Ik kan niet meer zonder #Cenzaa! Door mijn schoonheidsspecialiste @BeautyforyouAssen kennis gemaakt en ik heb nog nooit zo'n goede huid gehad. Ik ben er erg blij mee. Cenzaa blijft mijn merk!

    Bellanna Rijpkema Beautyforyou Assen

WIL JIJ WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEAUTYBEDRIJF VAN NEDERLAND?

Wij kunnen ons voorstellen dat je graag jouw steentje wilt bijdragen in dit prachtbedrijf. Daarom nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Klik op onderstaande link en ontdek of wij jouw droombaan beschikbaar hebben!

Get Inspired!

Carriere

Cenzaa Blog

Carriere

Cenzaa Innovation

Carriere

Cenzaa TV

Carriere

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid