Candle "Secret of Floral"

Luxueuze vitaliserende geurkaars

De bijzondere geurbeleving van de Secret of Floral-geurkaars parfumeert jouw huis op delicate wijze. Laat je betoveren door de geur van bloemen zoals White Jasmine en Bulgarian Rose. In het hart van het parfum zorgen Caramel, Sandelwood, Cashmere, Patchouli, Vanilla en Musk voor een prachtige diepgang.

Inhoud: 260gr

De bijzondere geurbeleving van de Secret of Floral geurkaars parfumeert jouw huis op delicate wijze. Laat je betoveren door de geur van bloemen zoals White Jasmine en Bulgarian Rose. In het hart van het parfum zorgen Caramel, Sandelwood, Cashmere, Patchouli, Vanilla en Musk voor een prachtige diepgang. Brand deze kaars in jouw woon-, slaap- of badkamer om een bijzondere sfeer te creëren. Deze bijzondere kaars met haar betoverende geur heeft wel 38 branduren!

Meer informatie
Gebruik

Let op! - Laat de kaars nooit onbeheerd achter. - Houd kinderen en dieren op veilige afstand. - Houd afstand van brandbare objecten. - Houd de lont op maximaal 1 cm. - Brand de kaars niet langer dan 2 uur achtereenvolgens.

Resultaat

Laat je betoveren door de geur van bloemen zoals White Jasmine en Bulgarian Rose. In het hart van het parfum zorgen Caramel, Sandelwood, Cashmere, Patchouli, Vanilla en Musk voor een prachtige diepgang. Deze vitaliserende geurkaars verrast iedere keer weer!

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan


€ 30,60
Op voorraad
SKU
C9141