Beleef Reykjavik met Cenzaa

Laat je meevoeren op een exclusieve droomreis naar de mysterieuze wereld van ijs en weldaad waar je de aarde in haar puurste vorm ervaart: IJsland. Een ontdekkingsreis naar de meest unieke fundamenten van de aarde, een ongerepte en prachtige plek waar natuur, mens en dier volledig in balans zijn. Cenzaa is afgereisd naar deze bijzondere bestemming om de kenmerken, cultuur en geheimen van deze plek om te toveren tot een limited edition collectie RYJVK. Door deze onlangs ontdekte ingrediënten en mineralen te gebruiken, wordt schoonheid in haar puurste vorm weerspiegeld. 

ryjvk_afbeelding_website_cenzaa
ryjvk_afbeelding_website_cenzaa_10

VEGAN &
CRUELTY-FREE

Met de RYJVK Collection van Cenzaa kun je op gebied van duurzaamheid impact maken, zonder dat je hoeft in te leveren op luxe, beleving en maximaal huidresultaat. RYJVK bestaat uit prachtige groene producten. Maar liefst 100% van de skincare producten is vegan en 100% van de RYJVK collectie is cruelty-free! Nice to know: een aantal producten uit de RYJVK collectie zijn multi-use inzetbaar. De VitC Oil Elixer bijvoorbeeld is niet alleen een vitamine boost voor je huid, maar is ook inzetbaar als haarserum en handverzorging.

RYJVK FACIAL TREATMENTS IN HET INSTITUUT

Experience the allure of the lagoon

Sluit je ogen en verwonder je tijdens een adembenemende droomreis naar de magie van IJsland. De plek waar al jouw zintuigen geprikkeld worden. Ervaar een intensieve behandeling waar optimale ontspanning en huidverbetering samenkomen. Dankzij deze RYJVK facial treatments straalt jouw huid als nooit tevoren! Je ontvangt na afloop een professioneel en persoonlijk huidadvies op maat. 

Boek uw 60 of 90 minuten facial bij uw Cenzaa instituut

ADVANCED ESSENTIALS COMPLEX

 RYJVK bevat het Advanced Essentials Complex. Deze natuurlijke mix van krachtige mineralen, vitamines, anti-oxidanten, botanische extracten en thermaal water ondersteunen de vitale functies van de huid en zijn de sleutel naar een gezonde, jonger uitziende en stralende huid. Met dit cadeautje uit de natuur bereik jij maximaal huidresultaat! 

M I N E R A L E N

M I N E R A L E N

V I T A M I N E S

V I T A M I N E S

B O T A N I S C H E - E X T R A C T E N

B O T A N I S C H E - E X T R A C T E N

A N T I - O X I D A N T E N

A N T I - O X I D A N T E N

ryjvk_afbeelding_website_cenzaa_athome

YOUR RYJVK MOMENT AT HOME

Prikkel je zintuigen! Haal de frisheid van de IJslandse natuur in huis met het RYJVK Home Perfumes. Een parfum voor thuis met een eigentijdse en stijlvolle geur en look. De RYJVK Home Perfume spray en het Scented Sachet bevatten een complexe geur vol diepgang die met haar frisse maar donkere tonen uitnodigt tot een moment van maximale ontspanning. Combineer de RYJVK Home Perfumes met onze RYJVK Power Teatox voor een ultieme beleving at home.

RYJVK EXPERIENCE SETS

Maak kennis met de RYJVK Experience Sets voor voor Body, Face en Eye. RYJVK combineerde haar toppers in luxe Home Routine sets. Verwen je huid en ervaar de sensationele RYJVK beleving van deze verschillende beautyroutines. Een ultiem beautygift, perfect om uit te proberen en ook handig voor mee op reis!

ryjvk_afbeelding_website_cenzaa_6

UW CENZAA HUIDEXPERT

Op zoek naar het meest geschikte product voor uw huidtype of -wens of -probleem? Ons landelijke netwerk van Cenzaa Huidexperts adviseert u graag. Neem contact met ons op voor een Cenzaa Huidexpert bij jou in de buurt!

FOLLOW US!

Benieuwd naar meer RYJVK producten en de treatments behorend bij deze limited edition collectie? Volg ons op onze social media kanalen voor meer inspiratie of vraag jouw Cenzaa huidexpert voor meer informatie!

Get Inspired!

Seasons Collection RYJVK 2021

Cenzaa Blog

Seasons Collection RYJVK 2021

Cenzaa Innovation

Seasons Collection RYJVK 2021

Cenzaa TV

Seasons Collection RYJVK 2021

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid