Cenzaa lanceert nieuwe zonnelijn 365° Sun Protection

 In Beautytips, Events, Innovatie

Cenzaa lanceert nieuwe zonnelijn 365° Sun Protection

Tijdens de Beauty Trade Special – een vakbeurs voor de beautyprofessional – lanceerden we een zonnelijn met de meest stralende nieuwe zonproducten om je huid optimaal mee te beschermen. Cenzaa salons konden daar alvast kennismaken met de 365° Sun Protection collection. Voor elk zonnetype, voor elk seizoen en voor elke bestemming. De zon schijnt 365 dagen: de ene dag is de zon krachtiger dan de andere dag. Ook bij minder goed weer dringen de UV-stralen door de wolken heen. Daarom brengt Cenzaa je de beste zonbeschermingsproducten, sun safely tips en de gevolgen van zonschade onder de aandacht. Dit om zonder zorgen te genieten van deze zonnige blijmaker, zodat de zon elke dag een glimlach op je gezicht tovert.

Leg jouw huid in de handen van de professional

Jij bent mooi om wie je bent, jouw huid hoort daarbij. Om je huid optimaal te verzorgen heeft Cenzaa een uniek 6 stappenplan ontwikkeld. Stap 6 is het beschermen van de huid tegen zon en UV-stralen.
85% van de huidveroudering is te wijten aan de zon. Geef je huid de bescherming die het verdient. Er zijn zeer veel verschillende zonnefilters, die kunnen worden onderverdeeld in twee groepen: chemische en minerale zonnefilters. Chemische zonnefilters trekken in de huid en absorberen uv-straling. Minerale zonnefilters, zoals Zinkoxide en Titaniumdioxide leggen een laagje op de huid en weerkaatsen en blokkeren dus vanaf de huid direct de uv-straling. De professionele zonbeschermingsproducten van Cenzaa bevatten hoofdzakelijk minerale filters en een heel klein percentage chemische filters.
Deze combinatie zorgt voor een goed én veilig filter dat het schadelijke uv-licht reflecteert en absorbeert. Zo voorkom je zonschade en dus huidveroudering!
Laat je daarom goed informeren door jouw Cenzaa Huidexert voor het beste product voor jouw huid en voor elk seizoen.

In 365° magazine by Cenzaa vind je de gehele Cenzaa zonnecollectie en handige sun safely tips! Deze is verkrijgbaar bij jouw Cenzaa salon. Alvast online de collectie bekijken? Dat kan! Volg ons ook op Facebook, of Instagram voor nog meer nieuws over de Cenzaa 365° Sun Protection collection.

Cenzaa lanceert nieuwe zonnelijn 365° Sun Protection
Aanbevolen Blogs

Get Inspired!

Cenzaa lanceert nieuwe zonnelijn 365° Sun Protection

Cenzaa Blog

Cenzaa lanceert nieuwe zonnelijn 365° Sun Protection

Cenzaa Innovation

Cenzaa lanceert nieuwe zonnelijn 365° Sun Protection

Cenzaa TV

Cenzaa lanceert nieuwe zonnelijn 365° Sun Protection

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid