Cenzaa proudly presents: de Collectie der Collecties

 In Events, Global Cocooning, Schoonheidsspecialiste

Cenzaa proudly presents:
de Collectie der Collecties

GLOBAL COCOONING!

Tijdens de lancering van 9 maart heeft Cenzaa de nieuwe Seasons onthuld: Global Cocooning! Een waanzinnige avond waarin we de salons onderdompelden in de wereld van Cenzaa en Global Cocooning beleefden met de sublieme prikkeling van alle zintuigen.

Elk jaar brengt Cenzaa een nieuwe collectie uit onder de naam Seasons. Dit jaar viert Cenzaa haar 10-jarig bestaan. En wie jarig is trakteert! Dat doet Cenzaa met deze prachtige collectie van ‘premium selected’ producten, aangevuld met nieuwe producten, allen in een luxe en exclusief Cenzaa-jasje. Met liefde uitgezocht door alle Cenzaa-salons en gekozen als allerbeste producten!

Een reis die voelt als thuiskomen

Al tien jaar neemt Cenzaa je mee in de wereld van gezonde huidverbetering met persoonlijke aandacht voor de huid. Met de Global Cocooning collectie gaan we terug naar de kernwaarden van Cenzaa. Een reis die voelt als thuiskomen omdat we terug naar de basis van Cenzaa gaan. Het vertelt het verhaal van Cenzaa mét de wereldse ervaring en het warme Cenzaa-gevoel als ultieme inspiratiebron.

“Global Cocooning is met liefde uitgezocht door alle Cenzaa-salons”

GLO · BAL CO · COO · NING ~ (all; by cenzaa)

Een reis door de wereld van Cenzaa waarbij aandacht en het geweldige resultaat in huidverbetering je de liefde en warmte geven om zo het beste uit jezelf te halen. Ontdek jouw ideale combinatie van puurheid, gezondheid en luxe.

PROUD TO PRESENT:

De Collectie der Collecties

Huidverbetering op het allerhoogste niveau met de hoogst haalbare resultaten, ontwikkeld met inspiratie vanuit de prachtige reizen die we gemaakt hebben langs de legendarische zijderoute, ondergedompeld in het warme Cenzaa gevoel.

Aanbevolen Blogs

Get Inspired!

Cenzaa proudly presents: de Collectie der Collecties

Cenzaa Blog

Cenzaa proudly presents: de Collectie der Collecties

Cenzaa Innovation

Cenzaa proudly presents: de Collectie der Collecties

Cenzaa TV

Cenzaa proudly presents: de Collectie der Collecties

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid