Cenzaa Favourites

Cenzaa’s favourites

Cenzaa’s favourites zijn must haves die niet mogen ontbreken binnen jouw (dagelijkse) beautyroutine. Hooggeformuleerde huidverbeteringsproducten waarvan wij weten dat jij er net zoveel van gaat houden als wij doen. Ontdek, verras en word verliefd op de krachtige juweeltjes van Cenzaa. Want jouw huid verdient het! Op deze pagina licht Cenzaa deze producten uit. Producten die je moét hebben.

Number one
Mandelico Glow Peel

Mandelico Glow Peel

Jij gaat toch ook voor de ultieme Glowy Autumn skin en die verbluffende look tijdens de feestdagen? Bereid je huid dan nu vast voor met deze ultrazachte en doeltreffende fruitzuur peeling. De kracht van de Mandelico Glow Peel is dat deze geschikt is voor alle huidtypes, antibacterieel werkt en tekenen van huidveroudering aanpakt. En wow, jouw huid krijgt direct die betoverende instant glow!

Ontdek hier

Number two
RJVK VitC Oil Elixer

RYJVK VitC Oil Elixer

Veranderende weersomstandigheden zijn van invloed op je huid. De huid kan er vermoeid en gestrest uitzien. Verwen haar daarom in dit seizoen met de VitC Oil Elixer. Deze rijke multifunctionele 5-in-1 olie dringt diep in de huid door en vertraagt het huidverouderingsproces. De formule bevat CBD-olie voor direct herstel, is rijk aan Vitamine C en E en laat de huid direct stralen. Een unieke oppepper en een ware najaars-musthave!

Ontdek hier

Number three
Beauty Power by Cenzaa

Satin Beauty Power

Heeft jouw huid last van een najaarsdipje? Geef je huid dan nu die extra energy power met de satin beauty power. Deze intensieve huidverstevigende beauty booster geeft de huid een frisse teint, wist vermoeidheidstekenen direct uit en zorgt voor een 24-uurse schittering. Je huid wordt weer happy en geeft jou die energieke uitstraling vol vitaliteit!

Ontdek hier