Drie hemelse gezichtsmaskers voor op Hemelvaartsdag

 In Beautytips

Drie hemelse gezichtsmaskers voor op hemelvaartsdag

3x beautytip om je huid een oppepper te geven!

Er ligt een heerlijk lang Hemelvaart weekend voor de boeg, hét moment om even fijn online te speuren naar hemelse beautytips om je huid een oppepper te geven! Hoewel het soms niet meer dan logisch lijkt om die oneindige informatie vanuit Facebook of Instragram te blijven volgen (we kunnen het je niet kwalijk nemen, ook wij spenderen regelmatig onze vrije tijd aan het zoeken naar inspirerende beautynieuwtjes), soms is het tijd voor belangrijkere zaken. Zoals je huid de juiste huidverbetering te geven die het nodig heeft. Blijf nog even scrollen om drie heerlijke gezichtsmaskers te ontdekken die je huid gezond houden.

Cenzaa Global Cocooning Ultimate Contour Lift flaconsleeve

1. ULTIMATE CONTOUR LIFT

Ultimate Contour Lift is een exclusief 2-in-1 product uit de Global Cocooning collectie met een innovatieve formule die ’s nachts werkt als een diepwerkend, verstevigd en voedend masker en overdag zorgt voor liftende resultaten. Ervaar de voordelen en wis fijne lijntjes, rimpeltjes en donkere kringen uit.

Dit wannahave product is de sportschool voor je huid. De handige 2-in-1 formule maakt het tot een onmisbaar item in je badkamer.

Drie hemelse gezichtsmaskers voor op Hemelvaartsdag

2. OCEAN TOUCH

Ocean Touch is een diepreinigend en zuiverend kleimasker. Het herstelt je huid met zee-proteïnen en stimuleert de doorbloeding van je huid. Een intensieve huidoppepper die je huid energie geeft!

Cenzaa laat zich altijd inspireren door natuurlijke PCN2-zuiveringstechnieken. Dit intelligente en doeltreffende cosmeceutical-systeem dringt diep door in de huid en zorgt voor baanbrekende huidverbetering.

Cenzaa Relaxing Touch

3. RELAXING TOUCH

Relaxing Touch is een intensief kalmerend, ontstressend en hydraterend masker voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Dit masker geeft je direct een comfortabel gevoel, gaat roodheid tegen en is ideaal als intensief masker en nachtverzorging in 1!

Dit heerlijke masker bevat zwarte quinoa. Een superfood uit Zuid-Amerika! Het heeft een verzachtende en kalmerende werking en helpt de huidbarrière te herstellen.

Aanbevolen Blogs

Get Inspired!

Drie hemelse gezichtsmaskers voor op Hemelvaartsdag

Cenzaa Blog

Drie hemelse gezichtsmaskers voor op Hemelvaartsdag

Cenzaa Innovation

Drie hemelse gezichtsmaskers voor op Hemelvaartsdag

Cenzaa TV

Drie hemelse gezichtsmaskers voor op Hemelvaartsdag

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid