Eet je huid mooi met groene groentes!

 In Beautytips, Skin & Food

Eet je huid mooi met groene groentes!

“Het recept voor een mooie huid en een gezond leven.”

Hoe kan voeding je helpen je huidwens te realiseren? Hoe houd je je huid mooi en verminder je fijne lijntjes, Acne, Rosacea, Eczeem en hoe ga je huidveroudering tegen? Onderstaande groene groentes dragen allemaal een steentje bij! Ze gaan de afbraak van collageen tegen en zorgen voor een goede doorbloeding waardoor zuurstof en voedingsstoffen vervoerd worden en afvalstoffen afgevoerd worden. Dus eet je huid mooi met groene groentes!

Boerenkool

Boerenkool

Boerenkool is overal razend populair als hét nieuwe superfood. Het zit vol met vitamine A en vezels. Vitamine C helpt je huid om collageen aan te maken. Dat zorgt er weer voor dat de huid er gezond en jong uit blijft zien. Vitamine A helpt lijntjes tegen te gaan. Retinol wordt afgeleid uit vitamine A en laat dat nu hét anti-aging ingrediënt zijn dat daadwerkelijk effect heeft. De vezels zorgen voor een gezonde darmflora en een glanzende huid.

Avocado

Avocado

Avocado staat bekend als superfood, het is rijk aan vitamine C, E en K. Vitamine C helpt je huid om collageen aan te maken. Dat zorgt er voor dat je huid er gezond en jong uit blijft zien. Vitamine E bevat veel antioxidanten. Dit beschermt uw huid tegen schadelijke stoffen van buitenaf. En avocado helpt ook om roodheid en onregelmatigheden tegen te gaan.

Spinazie

Spinazie

Spinazie bevat vooral veel ijzer, wat een belangrijk ingrediënt is voor gezond haar, een gezonde huid en gezonde nagels. Daarnaast bevat spinazie vitamine B wat bekend staat als de beste vitamine voor je haar. Hier wordt het namelijk sterk en glanzend van.

Rucola

Rucola

Eet je salade met rucola. Rucola bevat zwavel. Is zwavel niet slecht voor je lichaam? Nee, natuurlijke zwavel in rucola is geweldig voor je huid. Het helpt bijvoorbeeld acné tegen te gaan.

Eet je huid mooi met groene groentes!

Super smoothie

Ingrediënten:
150 gram verse spinazie
2 bevroren bananen
25 gram sesamzaadjes
300 ml yoghurt

Bereidingswijze:
Was de spinazie en stop deze in de blender. Voeg daarna de banaan, yoghurt en sesamzaad toe. Mix het geheel en klaar is uw smoothie!

Ideaal voor:
Smoothie recepten zijn makkelijk en erg gezond, ze zijn lekker voorbij de lunch of als tussendoor. Drink je huid mooi en stralend met deze groene topper!

Aanbevolen Blogs

Get Inspired!

Eet je huid mooi met groene groentes!

Cenzaa Blog

Eet je huid mooi met groene groentes!

Cenzaa Innovation

Eet je huid mooi met groene groentes!

Cenzaa TV

Eet je huid mooi met groene groentes!

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid