Huidverbetering op het hoogst haalbare niveau

 In Innovatie, Skin & Science

HUIDVERBETERING OP HET HOOGST HAALBARE NIVEAU

Waarom Cenzaa trendsetter is op het gebied van resultaatgerichte en revolutionaire smart skincare

Wetenschap, innovatie en technologie zijn belangrijke elementen in onze maatschappij. Wist jij dat wetenschap ook een essentiële rol speelt bij de ontwikkeling van alle Cenzaa producten en behandelingen? Elk jaar op 10 november wordt de Wereld Wetenschapsdag voor Vrede en Ontwikkeling gevierd. In deze blog lees je waarom Cenzaa trendsetter is op het gebied van 
resultaatgerichte en revolutionaire smart skincare en welke rol wetenschap, innovatie en geavanceerde apparatuur hierin speelt.

Op het gebied van professionele huidverbetering behoort Cenzaa tot één van de meest succesvolle cosmeticamerken. Door de unieke samen­werking met vooraanstaande laboratoria, ontwikkelt Cenzaa sinds 2008 hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten. Welke innovaties ken jij al?

Huidverbetering op het hoogst haalbare niveau

EERSTE TER WERELD MET PCN2® FORMULE

Cenzaa is revolutionair door de resultaatgerichte innovatie PCN2® formulering. Het intelligente en doeltreffende cosmeceutical systeem dringt diep door in de huid en zorgt voor baanbrekende huidverbetering. Met het PCN2®-systeem is  dankzij de wetenschap van Cenzaa de volgende stap gezet tussen crèmes op recept en cosmeceuticals. In crèmes die samengesteld zijn op basis van dit systeem, worden vier cosmeceuticals per product toegevoegd, die invloed hebben op je totale gezondheid.

Het grote voordeel van het PCN2®-systeem: het werkt oplossingsgericht én zonder bijwerkingen! Je eigen schoonheid wordt van buiten en binnen verzorgd; want immers, je huid is de spiegel van jouw binnenkant.

WIST JE DAT…
de producten van Cenzaa volledig zijn geïnspireerd op de natuur? Ze bevatten daarom 100% natuurlijke werkstoffen en zijn vrij van o.a. parabenen, petrolaten, paraffine en minerale oliën.

Maximale huidverbetering: waarom zo uniek?

Cenzaa werkt met het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem. In deze gepatenteerde, zuurstofdichte verpakking blijven de hoge concentratie PCN2® werkstoffen bewaard en wordt een langdurige kwaliteit gegarandeerd. Alle Cenzaa producten bevatten geselecteerde werkstoffen in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4%.  Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumerieën!

WIST JE DAT…
de meeste cosmeticamerken hun crèmes verpakken  in potten met een schroefdop. Hierdoor vervliegen specifieke werkstoffen binnen 24 uur!

Huidverbetering op het hoogst haalbare niveau
Huidverbetering op het hoogst haalbare niveau

Skin Science: altijd op zoek naar de perfecte combinatie tussen wetenschap en natuur

De perfecte combinatie van wetenschap en natuur komt op harmonieuze wijze samen bij Cenzaa. Wij maken voor de ontwikkeling van doeltreffende en huidverbeterende producten en behandelingen gebruik van het beste van twee werelden: The Art of Science and Nature. Het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen, smart skincare en wetenschap.

World Science Day werd in 2001 door UNESCO uitgeroepen en voor het eerst in 2002 gevierd. Door de wetenschap nauwer met de samenleving te verbinden, wil World Science Day ervoor zorgen dat wij met z’n allen op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de wetenschap. Het onderstreept ook de rol die wetenschappers spelen bij het verduurzamen van onze samenlevingen.

MORE WOW! Ken jij deze Cenzaa innovaties al?

Voor iedere huidwens en voor elk huidprobleem werken we naar resultaatgerichte huidverbetering. Daarbij staat de huid altijd centraal. Cenzaa is de innovatieve oplossing bij Acne, Couperose, Rosacea, vale en grauwe huid, Pigmentatie, Littekens, Anti-aging, Huidverbetering, Huidverjonging en Contourverbetering.

Huidverbetering op het hoogst haalbare niveau

DÉ DERMAPEN 4

Deze innovatie op het gebied van Micro Needling is hét technologische hoogstandje dat zorgt voor structurele huidverbetering. Het zet een nieuwe wereldwijde standaard in de dermatologie en Cenzaa biedt hiermee behandeling voor talloze huidaandoeningen.

Huidverbetering op het hoogst haalbare niveau

Ultimate Skin System

Ultimate skin system van Cenzaa is een revolutionaire kuurmethode waar onder andere cosmedische producten, fruitzuren en bindweefselmassage hand in hand gaan met de innovatieve technologie van de Diamond Touch, het nieuwste apparaat op het gebied van microdermabrasie. Resultaat: Een ware firm & lift van de gezichtshuid. Oogverblindende resultaten en maximale huidverbetering zonder chirurgie!

Huidverbetering op het hoogst haalbare niveau

Het Cenzaa 6-stappenplan

Het verzorgen van de huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om je zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid, heeft Cenzaa het 6-stappenplan ontwikkeld. Met dit 6-stappenplan weet je precies welk product je wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd je aan je huid moet besteden om deze jong en mooi te houden. Om het je nog gemakkelijker te maken is het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op alle Cenzaa producten te vinden.

Aanbevolen Blogs

Get Inspired!

Huidverbetering op het hoogst haalbare niveau

Cenzaa Blog

Huidverbetering op het hoogst haalbare niveau

Cenzaa Innovation

Huidverbetering op het hoogst haalbare niveau

Cenzaa TV

Huidverbetering op het hoogst haalbare niveau

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid