CENZAA INNOVATION

Cenzaa is altijd in beweging om haar producten, verpakkingen en diensten te verbeteren. Zo hebben we al vele mooie innovaties gelanceerd in de cosmeticatiewereld! De hoogsthaalbare resultaten voor maximale huidverbetering blijven we dan ook behalen door onze innovatieve ontwikkelingen. Met trots presenteren we u de Cenzaa innovaties!

Doeltreffende huidverbetering

Cosmeticaproducten met cosmeceuticals werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering dan dat gangbare cosmetica doen. Het PCN2-systeem is de overtreffende trap: Het intelligente en doeltreffende cosmeceuticalsysteem heeft een ongekend hoog concentratie werkstoffen, dringt diep door in de huid en zorgt daardoor voor baanbrekende huidverbetering.

BAG-IN-BOTTLE SYSTEEM

Cenzaa werkt met het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem. In deze zuurstofdichte verpakkingen blijven de hoge concentratie PCN2-werkstoffen bewaard en wordt een langdurige kwaliteit gegarandeerd. Zo verbeteren we jouw huid tot op het hoogst haalbare niveau!

Diamond Touch

Voor het mooiste en beste resultaat gelieerd aan de medische wetenschap wordt u door Cenzaa behandeld met de modernste, pijnloze technieken op gebied van huidverbetering: het Diamond Touch behandelconcept. We behalen oogverblindende resultaten, zonder chirugie! De behandeling omvat een fruitzuurpeeling, een intensieve bindweefselmassage, maximale verbetering van huidstructuur door microdermabrasie met serum infusions en het vacuumzuigen van de huid met het Diamond Touch apparaat.

Get Inspired!

Innovatie

Cenzaa Blog

Innovatie

Cenzaa Innovation

Innovatie

Cenzaa TV

Innovatie

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid