NR.1 gifts

for every occassion

Laat u inspireren door de nieuwe Gift Collection van Cenzaa! Verwen uzelf of iemand anders met deze nieuwe gifts. Wij hebben de leukste cadeaus uit onze collectie voor u uitgezocht.

Love Cenzaa as much as we do!

New wannahaves

ENCHANTING COLLECTION // ADDICTION FOR MEN // TOUCH UP COLLECTION

WHY KEEPING THE CENZAA SECRET TO YOURSELF?

Good vibes to share with the one you treasure

Of u nu die speciale man in uw leven wilt verrassen of een heerlijke geur voor uw zus wilt shoppen, Cenzaa biedt u cadeaus geschikt voor iedere gelegenheid. En zeg nou zelf, niets leuker om te geven (of te krijgen!) dan een heerlijk parfum uit de Enchanting Collection of Addiction For Men! Wilt u er ieder moment van de dag stralend uitzien? Met de Touch-Up Collection voelt u zich zelfverzekerder dan ooit. Ook leuk om uw vriendin mee te verrassen.


WIST U DAT…
…de nieuwe wannahaves van Cenzaa, net als de producten uit de Global Cocooning Collection, trendy en luxueus zijn? Gemaakt om u het warme Cenzaa gevoel te geven! Deze musthaves kunnen dus perfect in combinatie met elkaar gegeven worden!

New wannahaves
New wannahaves

ENCHANTING COLLECTION

De meest luxe geurbeleving

Ontwikkeld voor elke vrouw die zich laat verleiden door intense geuren en zich laat prikkelen door de mooiste momenten. Bent u op zoek naar het ideale cadeau? De prachtige luxe parfums uit de Enchanting Collection van Cenzaa zijn dé ultieme beauty gifts.

Start scrolling en ontdek uw favoriete wannahave!

New wannahaves
New wannahaves

ADDICTION FOR MEN

24H Signature 

Ontwikkeld om alle aspecten van de Cenzaa man vast te leggen. De 24H Signature Eau de Parfums en Multi Moisture Aftershave Balm zijn onderscheidend en creëeren een eigen stijl. Maak de look voor de feestdagen compleet met deze statement gifts. Gedurfd? Mogelijk. Verslavend? Zeker!

Start scrolling en ontdek uw favoriete wannahave!

New wannahaves
New wannahaves

TOUCH UP COLLECTION

Musthaves voor elk moment

Een feestelijke gelegenheid, een sollicitatiegesprek of een eerste date: er goed uitzien tijdens belangrijke momenten in uw leven, dat is wat u wilt. Op ieder gewenst moment van de dag, waar u ook bent, creëert u een frisse uitstraling met deze nieuwe Cenzaa musthaves. Het perfecte cadeau voor in elke handtas.

Start scrolling en ontdek uw favoriete wannahave!

UW CENZAA HUIDEXPERT

Op zoek naar het meest geschikte product voor uw huidtype, huidwens of huidprobleem? Ons landelijke netwerk van Cenzaa Huidexperts adviseert u graag. Neem contact met ons op voor een Cenzaa Huidexpert bij jou in de buurt!

HET IDEALE GESCHENK

Op zoek naar een leuke gift of geschenk voor uzelf of een ander? Naast deze new wannahaves ervaart u het ultieme Cenzaa gevoel met de Global Cocooning Collection. Premium Selected Gifts, door 450 salons gekozen als allerbeste!

Get Inspired!

New wannahaves

Cenzaa Blog

New wannahaves

Cenzaa Innovation

New wannahaves

Cenzaa TV

New wannahaves

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid