cenzaa-logo-beeldmerk-wit

Professional

Maximale huidverbetering
met Cenzaa

Wilt u zich graag onderscheiden ten opzichte van andere salons en huidinstituten?

Bent u als ambitieus en in uw schoonheidssalon op zoek naar een belevingslijn met maximale huidverbetering? Stap binnen in de wereld van het Nederlandse merk Cenzaa en laat u verrassen door ons unieke totaalconcept van huidverbetering, huidtherapie, ontspanning en beleving. Samen met u gaan wij graag de uitdaging aan om uw klant kennis te laten maken met de innovatieve, luxe en serene Cenzaa producten. Wilt u zich graag onderscheiden ten opzichte van andere salons? Neem een kijkje in de wereld van Cenzaa.

Ontdek ons unieke totaalconcept van huidverbetering, huidtherapie, ontspanning en beleving.

cenzaa-belevingslijn-met-maximale-huidverbetering
Autumn Fair 2018

Uw unieke kans!

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om kennis te maken met Cenzaa. Hét moment van het jaar waarop u Cenzaa op ultieme zintuigelijke wijze kan ervaren, voelen, beleven, zien, horen, proeven..

Het weekend van 28 t/m 30 september toveren wij ons Experience Center om tot de unieke en spraakmakende Autumn Fair 2018. Uniek in de wereld van Beauty en u kunt erbij zijn!
Hét evenement waar vakspecialisten en professionals op een persoonlijke wijze samenkomen met Cenzaa om inspiratie op te doen, kennis te delen en de nieuwste trends op het gebied van huidverbetering te spotten. Dit alles in een inspirerende ambiance. Wees voorbereid voor een ervaring om nooit te vergeten.

Ontdek de kracht van Cenzaa

In een persoonlijk gesprek bieden wij u de gelegenheid om kennis te maken met Cenzaa en al haar facetten, een ervaring om nooit te vergeten! Maak kennis met onze professionals en ervaar alle mogelijkheden die wij als merk en bedrijf te bieden hebben. Waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om al uw vragen beantwoord te krijgen en uw wensen en behoeften te bespreken. Zien we u dan? Zo nieuwsgierig geworden dat u een persoonlijke afspraak wil maken? Wij plannen op basis van uw voorkeur een persoonlijke afspraak in.

cenzaa-concept

Hoe word ik Cenzaa salon?

Kom meer te weten over het complete cenzaa concept

Wilt u uw salon met de succesvolle Cenzaa-formule tot een welvarend bedrijf laten groeien? Klik op onderstaande button en vul het formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij lichten graag het complete Cenzaa concept toe.

cenzaa-logo-beeldmerk

Samen groeien naar een
professionele onderneming

Wanneer u voor Cenzaa kiest, mag u het beste van ons verwachten! Binnen ons concept van wellness en huidverbetering zullen wij u optimaal begeleiden op uw weg naar succes. Onze gediplomeerde Cenzaa Experts staan met hun ruime salonervaring voor u klaar en bieden u ondersteuning bij uw aankoop, verkoop, salonbehandelingen, trainingen en marketing van Cenzaa.

Cenzaa biedt uw salon maximale ondersteuning door een compleet scala aan trainingen, professionele masterclasses, persoonlijke begeleiding en marketingtools. Alles met de doelstelling om te inspireren, motiveren en te stimuleren en samen het maximale bereiken. Ontdek de wereld van Cenzaa en wat wij voor u kunnen betekenen!

Love Cenzaa as much as we do!

0 %
ondersteuning bij uw aankoop, verkoop, salonbehandelingen, trainingen en marketing van Cenzaa
0 +
uitgebreide keuze in trainingen, seminars en masterclasses voor een succesvolle salon met de Cenzaa Academy
0 %
van de salons ervaart een omzetverhoging
handboek-advanced-skincare-cenzaa

Cenzaa Academy

Door haar ervaring weet Cenzaa dat langdurige partnership met professionele salons het beste biedt voor beiden. Voor u, als salon, én voor Cenzaa. Daarom biedt Cenzaa u als gediplomeerd schoonheidsspecialist de ultieme uitdaging om samen te bouwen aan uw vakkundige salon!

Cenzaa biedt u een totaalconcept van ultieme beleving en maximale huidverbetering. In de inspirerende omgeving van de Cenzaa Academy op een sfeervolle hoeve wordt u opgeleid tot een Cenzaa Professional met uw eigen expertise. Wij zullen u coachen naar het hoogste kennisniveau zodat u met uw salon kunt groeien naar het level van een Cenzaa ‘Quality Salon’!

cosmedical-therapist-cenzaa-academy

Cosmedical Therapist

Revolutionaire huidverbeterende behandelmethoden kunt u als Cenzaa Cosmedical Salon uitvoeren na uw scholing als Cenzaa Cosmedical Therapist. Uw kwaliteit en gedrevenheid en onze expertise en passie staan garant voor een gezamenlijk succes!

skin-therapist-cenzaa-academy

Skin Therapist

Binnen de Academy kunt u zich verder ontwikkelen en uw ambities waar maken op het gebied van huidverbetering als Advanced Skin Salon. Als Cenzaa Skin Therapist kunt u uw salon profileren op gebied van de Cenzaa huidverbeterende kuurbehandelingen.

wellness-expert-cenzaa-academy

Wellness Expert

Aan de Cenzaa Academy kunt u de opleiding tot Wellness Expert volgen waarna u uzelf kunt profileren als unieke Wellness Salon met de ultieme Cenzaa Face, Body & Soul Wellness belevingen.

JA, ik ben benieuwd naar de mogelijkheden van de Cenzaa Academy voor mijn salon!

Wilt u meer informatie over onze trainingen, seminars en/of masterclasses? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 074-2783500 of stuur ons een e-mail. Graag horen wij van u waar uw interesses liggen.

Inloggen depositairs

Bestel eenvoudig en snel uw Cenzaa-producten op summery.nl!

Get Inspired!

cenzaa-blog

Cenzaa Blog

cenzaa-innovation

Cenzaa Innovation

cenzaa-tv-dutch-amsterdam

Cenzaa TV

cenzaa-reviews

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid