REVIEW

Wat vindt u van ons?

Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met Cenzaa? Of wilt u een ervaring delen? Lees de ervaringen hieronder of laat uw mening achter. Wij staan altijd open voor feedback en kunnen zo onze producten steeds blijven verbeteren!

Carmen Sardjoe

Beauty By Carmen

Super blij met de keuze die ik heb gemaakt om met Cenzaa te werken in mijn salon! Heerlijke behandelingen, super resultaat met de producten helemaal verliefd op Cenzaa! Het is een heel eind rijden voor een training maar het is echt de moeite waard. Mijzelf blijven ontwikkelen vind ik ontzettend belangrijk en dat kan bij Cenzaa volop!

Eva Kroonenberg

SalonSensa

Ik ben niet iemand die vaak naar de schoonheidsspecialiste gaat maar als ik naar #SalonSensa in Zevenhoven ga geniet ik van de #cenzaa producten en neem ik altijd wel iets mee naar huis. Het ruikt heerlijk, geeft een goed resultaat en ziet er ook nog fantastisch uit 

Michelle Beskers

Beautysalon Mi Zense

Heerlijke producten om mee te werken en nog mooier zijn de resultaten. De geur, de beleving, de huidverbetering en de ontspanning alles klopt door het totaalplaatje van Cenzaa. Door de hele uitstraling geeft het zoveel sfeer in je salon. Ook het team van Cenzaa denkt altijd met je mee en heeft altijd super ideeën! Als je eenmaal gewend bent aan Cenzaa kan je niet meer zonder, top!

DE RESULTATEN IN BEELD!

 • Before-beauty salon mi zense
  After-beauty salon mi zense
  VOOR
  beauty salon mi zense
  NA

BEAUTYSALON MI ZENSE
Resultaten na 4 behandelingen met fruitzuren & bindweefselmassage :).
Energie Bootcamp!

 • Before-Base of Beauty
  After-Base of Beauty
  VOOR
  Base of Beauty
  NA
 • Before-Base of Beauty
  After-Base of Beauty
  VOOR
  Base of Beauty
  NA

BASE OF BEAUTY
Ik ben echt heel blij. Klant is nu een jaar bij mij. We zijn een jaar geleden rustig gestart. Ze gebruikt nu Milk, Velvet Mist, Calming Power, Calming Senses, BB of High en 2 keer per week de Relaxing Touch. Nu de laatste keer de ampullen en hierbij is de huid echt heel rustig geworden.

 • Before-Schoonheidssalon MooiPuur
  After-Schoonheidssalon MooiPuur
  VOOR
  Schoonheidssalon MooiPuur
  NA

SCHOONHEIDSSALON MOOIPUUR
Het resultaat na een kuur van vier behandelingen met bindweefselmassage i.c.m. de Diamond Touch.

 • Before-Salon Rustique
  After-Salon Rustique
  VOOR
  Salon Rustique
  NA
 • Before-Salon Rustique
  After-Salon Rustique
  VOOR
  Salon Rustique
  NA

SALON RUSTIQUE
Botuline shock TREATMENT eerste behandeling. In januari gaan we verder met 3x microneedling en 3x botuline. Kuur van 6 behandelingen.
I love my job!

 • Before-Beautyone
  After-Beautyone
  VOOR
  Beautyone
  NA
 • Before-Beautyone
  After-Beautyone
  VOOR
  Beautyone
  NA

BEAUTYONE
Cenzaa AHA-kuurDe behandeling bestaat uit reinigen, Microdermabrasion Polisch, AHA, dagverzorging. De klant behandeld zich thuis met Milk, Illuminating Mist, Skin Peel 10%, Sweet Power, Sweet Heaven en SPF 50.

 • Before-Schoonheidssalon Blessings
  After-Schoonheidssalon Blessings
  VOOR
  Schoonheidssalon Blessings
  NA

SCHOONHEIDSSALON BLESSINGS
Cenzaa AHA-kuurDeze jongeman is voor 1 behandeling in mijn salon geweest. Hij is thuis verder gegaan met de geadviseerde producten van Cenzaa. Dit is het resultaat na 5 dagen! (Velvet Milk, Illuminating Mist, Cool Tenderness, Rebalancing Spirit, Illuminating Masq, Sunshield). Zijn huid is nu al een stuk rustiger.

Patricia Vermeulen

Alle producten van Cenzaa zijn heerlijk om te gebruiken. Mijn huid ziet er rustiger en mooier uit. Alle producten ruiken stuk voor stuk heerlijk en het is een feestje om deze dan ook iedere dag te gebruiken. Ook de behandelingen die ik bij mijn schoonheidsspecialiste onderga zijn elke keer weer heerlijk geurend en super ontspannend. Voor mij geen andere producten meer dan alleen #Cenzaa. Wat mij ook erg aanspreekt is dat alles op natuurlijke wijze is gemaakt en met oog op het milieu. Kortom I love Cenzaa…….

Miriam Neuteboom

“Wat ik zo heerlijk vind aan Cenzaa zijn de geuren. Het is zo belangrijk dat iets lekker ruikt, dat maakt het uiteindelijk tot een echt genieten. De producten zijn erg goed en je huid voelt heerlijk zacht en verzorgt aan. Ik wordt nog steeds een behoorlijk aantal jaren jonger geschat dan mijn werkelijke leeftijd en Cenzaa draagt hier zeker aan bij.Wat ik zo heerlijk vind aan Cenzaa zijn de geuren. Het is zo belangrijk dat iets lekker ruikt, dat maakt het uiteindelijk tot een echt genieten.”

Nicole Pulles

Vaak reageer ik op producten maar tijdens een bezoek aan michelle schoonheidsspecialist heeft zij mij kennis laten maken met #Cenzaa. Een zacht, fijn product. Unieke geuren die je tijdens de behandeling kon kiezen en deze gebruikt werd. Zo werd de behandeling nog ‘persoonlijker’. Ook ben ik gek op de thee van de Cenzaa geworden, puur en natuurlijk! Heerlijk producten!

REVIEW INSTUREN?

“Uw ervaring telt!”

Wij zijn oprecht geïnteresseerd naar uw mening en ervaring. Wij vinden het geweldig indien u uw ervaring en voor- en na foto’s op zou willen sturen via onderstaande button. Bij voorbaat dank!

Get Inspired!

Review

Cenzaa Blog

Review

Cenzaa Innovation

Review

Cenzaa TV

Review

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid