NWYRK COLLECTION

It’s time to experience something
special something you’ve always wanted… meet New York!

BELEEF NEW YORK

MET CENZAA

New York, the city that never sleeps. Groot, energiek, hip, happening. De stad is een walhalla als het gaat om healthy food, gezond leven en hippe trends. Geen vrouw is zo verzorgd als de New Yorkse. Cenzaa neemt u mee naar een stad vol dynamische contrasten en heeft de producten en behandelingen afgestemd op deze bijzondere plek van vele uitersten.

My heart belongs to. . . NWYRK!

NWYRK collection

NEW YORK BEAUTY TREATMENTS

Treat yourself to
something nice

NWYRK collection

Genieten van ‘Big Apple’ New York, dat begint bij uw Cenzaa-salon. Verrassend, vernieuwend en altijd geïnspireerd op deze geweldige wereldstad: maak kennis met onze luxe, huidverbeterende NWYRK Beauty Treatments! Beperkt de tijd maar toch quick een classy look? De FABULOUS SKIN BOOST geeft u in een mum van tijd een huidoppepper en een frisse uitstraling! New York is een stad waar alles mogelijk is. Of het nu gaat om huidverbetering, heerlijke ontspanning of de combinatie van beide, de glamorous NWYRK vip treatment biedt het allemaal.

DE KRACHT

VAN AMPULLEN

NWYRK collection

SENSATIONEEL RESULTAAT

  • Boost de vermoeide en gestreste huid
  • Heeft een verstevigende werking
  • Zorgt voor een gladder huidoppervlak

ONTDEK DE ONGEKENDE KRACHT
VAN DE NWYRK SKIN BOOST THERAPY

Is uw huid vermoeid en regelmatig aan stress onderhevig? Ziet u steeds meer fijne lijntjes in uw gezicht? Geef uw huid dan een heerlijke oppepper met Skin Boost Therapy, in uw salon én thuis! Ook wanneer u gaat trouwen of u er op uw mooist wilt uitzien tijdens de feestdagen, doet deze krachtige minikuur voor thuis wonderen en voorziet uw huid van een boost aan vitaliserende stoffen. Uw huid ziet er meteen frisser en gladder uit!

Een mooie huid in drie weken, dat wilt u toch ook?

0 %
van de gebruikers ervaart een gezonder huidbeeld
0 %
van de gebruikers krijgt een jeugdiger uitstraling
0 %
van de gebruikers ervaart totale ontspanning

LUXE SHOPPER

Spaar voor glamour!

Cenzaa neemt u mee naar de ‘the city that never sleeps’… New York! Om alvast in de shopping mood te komen heeft Cenzaa dit keer een hele speciale actie. Spaar de Miles op onze NWYRK verpakkingen en plak ze op de NWYRK spaarkaart. Bij 9 Miles en een bijbetaling van € 9,95 is de luxe shopper t.w.v € 49,95 van u.

NWYRK collection

OUR MOST LUXURIOUS COLLECTION

SHINE LIKE A NEW YORK BEAUTY

Elke wijk in New York heeft zo zijn eigen schoonheid. Allemaal prachtig met een eigen beleving. Met NWYRK van Cenzaa haalt u een collectie in huis die de sfeer en het karakter van New York in zich heeft. Laat u meevoeren langs prachtige locaties en wijken. Allen net zo dynamisch en verleidelijk als de grote stad zelf. New York, een stad die u moet beleven…

NWYRK by Cenzaa is volledig geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van de stad New York….

REVIEW

“Ik zie echt verbetering van de conditie van mijn huid”

Ik heb de Bohemian Summer feeling ervaren bij Michelle van Beautysalon Mi Zense. Dit was mijn eerste ervaring met de producten van Cenzaa. Ik ben heel erg tevreden over jullie producten. Ze worden goed opgenomen door mijn huid en ik zie echt verbetering van de conditie van mijn huid. Leuk dat jullie half jaarlijks een limited edition Seasons uitbrengen. Ik blijf nog even in het Ibiza sfeertje hangen maar kan niet wachten op de New York experience. Thanks Michelle voor je heerlijke behandelingen.Ik heb de Bohemian Summer feeling ervaren bij Michelle van Beautysalon Mi Zense. Bianca Garrelds, klant bij Beautysalon Mi Zense

Get Inspired!

NWYRK collection

Cenzaa Blog

NWYRK collection

Cenzaa Innovation

NWYRK collection

Cenzaa TV

NWYRK collection

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid