THE WORLD OF CENZAA

Life, the gift of nature. Love, the gift of life…
Beauty, the gift from Cenzaa

BELEEF NEW YORK

MET CENZAA

New York, the city that never sleeps. Groot, energiek, hip, happening. De stad is een walhalla als het gaat om healthy food, gezond leven en hippe trends. Geen vrouw is zo verzorgd als de New Yorkse. Cenzaa neemt u mee naar een stad vol dynamische contrasten en heeft de producten en behandelingen afgestemd op deze bijzondere plek van vele uitersten.

My heart belongs to. . . NWYRK!

Welkom in de wereld van Cenzaa, Advanced Skincare

NEW YORK BEAUTY TREATMENTS

Treat yourself to
something nice

Welkom in de wereld van Cenzaa, Advanced Skincare

Genieten van ‘Big Apple’ New York, dat begint bij jouw Cenzaa-salon. Verrassend, vernieuwend en altijd geïnspireerd op deze geweldige wereldstad: maak kennis met onze luxe, huidverbeterende NWYRK Beauty Treatments! Beperkt de tijd maar toch quick een classy look? De FABULOUS SKIN BOOST geeft je in een mum van tijd een huidoppepper en een frisse uitstraling! New York is een stad waar alles mogelijk is. Of het nu gaat om huidverbetering, heerlijke ontspanning of de combinatie van beide, de glamorous NWYRK vip treatment biedt het allemaal.

DE KRACHT

VAN AMPULLEN

Welkom in de wereld van Cenzaa, Advanced Skincare

SENSATIONEEL RESULTAAT

  • Boost de vermoeide en gestreste huid
  • Heeft een verstevigende werking
  • Zorgt voor een gladder huidoppervlak

ONTDEK DE ONGEKENDE KRACHT
VAN DE NWYRK SKIN BOOST THERAPY

Is uw huid vermoeid en regelmatig aan stress onderhevig? Ziet u steeds meer fijne lijntjes in uw gezicht? Geef uw huid dan een heerlijke oppepper met Skin Boost Therapy, in uw salon én thuis! Ook wanneer u gaat trouwen of u er op uw mooist wilt uitzien tijdens de feestdagen, doet deze krachtige minikuur voor thuis wonderen en voorziet uw huid van een boost aan vitaliserende stoffen. Uw huid ziet er meteen frisser en gladder uit! Bla Bla Bla, hier kan nog wat tekst bij komen, dit is het laatste denk ik.

Een mooie huid in drie weken, dat wil jij toch ook?

0 %
van de gebruikers ervaart een gezonder huidbeeld
0 %
van de gebruikers krijgt een jeugdiger uitstraling
0 %
van de gebruikers ervaart totale ontspanning

LUXE SHOPPER

Spaar voor glamour!

Cenzaa neemt u mee naar de ‘the city that never sleeps’… New York! Om alvast in de shopping mood te komen heeft Cenzaa dit keer een hele speciale actie. Spaar de Miles op onze NWYRK verpakkingen en plak ze op de NWYRK spaarkaart. Bij 9 Miles en een bijbetaling van € 9,95 is de luxe shopper t.w.v € 49,95 van u.

Daarnaast maakt u kans op een fabulous trip naar New York!

Welkom in de wereld van Cenzaa, Advanced Skincare
Welkom in de wereld van Cenzaa, Advanced Skincare

WIN EEN REIS NAAR FABULOUS NEW YORK

PAK ALVAST UW KOFFER EN DOE MEE!

Spaar de Miles op onze NWYRK-verpakkingen en plak ze op de NWYRK-spaarkaart. Heeft u een volle spaarkaart? Dan maakt u kans op een reis naar fabulous NWYRK! Wat moet u doen? Verwen uzelf met een NWYRK-behandeling en unieke beautyproducten, spaar de Miles, lever de volle spaarkaart in bij uw Cenzaa salon en win deze unieke reis!

Vraag uw Cenzaa salon naar de actievoorwaarden.

OUR MOST LUXURIOUS COLLECTION

SHINE LIKE A NEW YORK BEAUTY

Elke wijk in New York heeft zo zijn eigen schoonheid. Allemaal prachtig met een eigen beleving. Met NWYRK van Cenzaa haalt u een collectie in huis die de sfeer en het karakter van New York in zich heeft. Laat u meevoeren langs prachtige locaties en wijken. Allen net zo dynamisch en verleidelijk als de grote stad zelf. New York, een stad die u moet beleven…

NWYRK by Cenzaa is volledig geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van de stad New York….

REVIEW

“Onze klanten aan het woord”

Hier komt een leuke review van iemand te staan die dolenthousiast is over de Cenzaa producten en daarmee kunnen we verwijzen naar andere reviews doordat mensen op de reviewbutton kunnen klikken. Geweldig toch! Hier komt een leuke review van iemand te staan die dolenthousiast is over de Cenzaa producten en daarmee kunnen we verwijzen naar andere reviews doordat mensen op de reviewbutton kunnen klikken. Geweldig toch! Jeanette Rikhof, Amsterdam

Get Inspired!

Welkom in de wereld van Cenzaa, Advanced Skincare

Cenzaa Blog

Welkom in de wereld van Cenzaa, Advanced Skincare

Cenzaa Innovation

Welkom in de wereld van Cenzaa, Advanced Skincare

Cenzaa TV

Welkom in de wereld van Cenzaa, Advanced Skincare

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid