Zonnebrandcrème: op of onder je dagcrème?

 In Beautytips, Themamaanden

Zonnebrandcrème: op of onder je dagcrème?

Dankzij het handige Cenzaa 6-stappenplan vergeet je dit straks nooit meer!

Heerlijk, die warme dagen in mei voelen echt als een cadeautje! Ben je niet op vakantie of op een zonnig festival, dan is het ook genieten in de achtertuin! Dat je je goed moet beschermen tegen de zon en schadelijke UVA en UVB-straling, weet je waarschijnlijk wel. Maar hoe zit het ook alweer, breng je nu eerst je 24H crème aan of eerst je zonnebrandcrème?

WELKE CRÈME BRENG JE HET EERST AAN?

Wil je je huid optimaal beschermen, dan moet je regelmatig smeren. Het liefst met een hoge beschermingsfactor, bijvoorbeeld factor 50, omdat je zo langer beschermd bent in de zon. Met name je gezicht wordt veel blootgesteld aan de zon en is gevoelig voor het ontwikkelen van pigmentvlekken. En dat wil je liever niet!

Omdat een dagcrème de huid voedt, is deze crème bedoeld om diep in de huid te dringen. Een zonnebrandcrème blijft daarentegen juist op de huid of in de bovenste huidlagen liggen. Zorg dus altijd voor een beschermende SPF bovenóp je 24H crème. Nooit andersom, want dan zijn de werkstoffen in de 24H crème veel minder effectief. En dat is zonde van het product! Een handige manier om te onthouden welke crème je eerst aanbrengt is het Cenzaa 6-stappenplan. Het Cenzaa 6-stappenplan geeft je eenvoudig de juiste stappen aan voor huidverbetering.
[lees verder onder de afbeelding]

Zonnebrandcrème: op of onder je dagcrème?

CENZAA 6-STAPPENPLAN

Om je zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6-stappenplan ontwikkeld. Met dit stappenplan weet je precies welk product je wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd je aan je huid moet besteden om deze jong en mooi te houden. Om het je nog gemakkelijker te maken vind je het unieke Cenzaa huidverbeteringsprogramma op al jouw Cenzaa producten. Stap 4 bevat de 24H crèmes.

Stap 6 is het beschermen van de huid tegen zon en UV-stralen. 85% van de huidveroudering is te wijten aan de zon. Geef je huid de bescherming die het verdient. Er zijn zeer veel verschillende zonnefilters, die kunnen worden onderverdeeld in twee groepen: chemische en minerale zonnefilters. Chemische zonnefilters trekken in de huid en absorberen uv-straling. Minerale zonnefilters, zoals Zinkoxide en Titaniumdioxide leggen een laagje op de huid en weerkaatsen en blokkeren dus vanaf de huid direct de uv-straling. De professionele zonbeschermingsproducten van Cenzaa bevatten hoofdzakelijk minerale filters en een heel klein percentage chemische filters.
Deze combinatie zorgt voor een goed én veilig filter dat het schadelijke uv-licht reflecteert en absorbeert. Zo voorkom je zonschade en dus huidveroudering!
Laat je daarom goed informeren door jouw Cenzaa Huidexert voor het beste product voor jouw huid en voor elk seizoen.

TIP BIJ HET AANBRENGEN VAN JOUW FAVORIETE CRÈMES

Laat je dagcrème altijd eerst voldoende intrekken voordat je weer verder gaat met het aanbrengen van zonbescherming. Zo kunnen de actieve werkstoffen in jouw 24H crème hun werk doen en in de huid worden opgenomen.

Ontdek het complete aanbod zonbeschermingsproducten van Cenzaa. Wat is jouw favoriete product?

Zonnebrandcrème: op of onder je dagcrème?
Aanbevolen Blogs

Get Inspired!

Zonnebrandcrème: op of onder je dagcrème?

Cenzaa Blog

Zonnebrandcrème: op of onder je dagcrème?

Cenzaa Innovation

Zonnebrandcrème: op of onder je dagcrème?

Cenzaa TV

Zonnebrandcrème: op of onder je dagcrème?

Cenzaa Review

      

© 2017 Cenzaa  Alle rechten voorbehouden      Disclaimer | Privacybeleid