Huidverjonging

 

Epigenetica

Jouw DNA bepaalt voor 20% hoe en op welke wijze de huid veroudert. Op de overige 80% heb je, door onder meer je leefstijl, zelf invloed. DNA kan je niet veranderen, maar hoe je genen werken wel. De wetenschap die hierachter zit heet epigenetica en gaat ervan uit dat je zelf je lichaamscellen aan het werk of juist stop kan zetten. Alles heeft effect. Gezond eten, roken, alcohol gebruik, beweging en passende huidverbetering en huidverzorging. Voor een gezonde stralende huid met jeugdige uitstraling moeten huidcellen zich vernieuwen en dat kan pas als je je huid zorgvuldig onderhoudt met de juiste leefstijl, producten, huidverjongingsroutine en schoonheidsbehandelingen.

 

Beïnvloed de toekomst van jouw huid

Als je weet hoe je huid veroudert, kun je nu al preventief naar de juiste oplossing toewerken en zo je huidtoekomst positief beïnvloeden. Krijg jij te maken met veel rimpelvorming of juist hevige huidverslapping? Met deze gegevens krijg je inzicht waaraan jouw huid nu en in de toekomt behoefte heeft en kan je een persoonlijk huidplan opstellen. 20% DNA en 80% leefstijl maakt een 100% resultaatgericht huidverjongingsprogramma mogelijk. Huidverjonging op natuurlijke wijze is voor iedereen binnen handbereik.Shop hier
Gecombineerde en vette huid

Exclusief huidprogramma

Minder plekjes en vlekjes, gladder, steviger, minimale rimpelvorming en een stralende, vitale huid. Die resultaten kun jij ook behalen. Om een goede basis voor huidverjonging neer te zetten, moet er eerst gewerkt worden aan het in balans brengen van de huidflora. Daarna volgt een op maat behandelprogramma afgestemd op de eigenschappen en behoefte van jouw huid. Ook een gezond voedingspatroon met aanvullende voedingssupplementen, dat aansluit bij de wensen van de huid is daarbij onmisbaar. Voor dit op maat gemaakte behandelprogramma kun je terecht bij de huidinstituten van Cenzaa. Onze huidverjongingsexperts zijn in staat om voor jouw huid een uniek en persoonlijk huidprogramma op te stellen met de meest effectieve combinaties van doelgerichte producten, behandelingen, technieken en leefstijladviezen. Natuurlijke huidverjonging heb je daardoor echt zelf in de hand!

RimpelverminderingVermindert rimpelvorming
RimpelverminderingLiftend effect
RimpelverminderingVerstrakking en versteviging van de huid