360 skincode
 
Beautyaward

Bewezen programma voor natuurlijke huidverjonging

Huidveroudering remmen en huidverjonging inzetten. Met medische precisie, zonder chirurgie of botox. En met behoud van natuurlijke looks er 10 jaar jonger uitzien. 360° SKINCODE maakt het mogelijk! Dit unieke wetenschappelijke programma voor natuurlijke huidverjonging start met 360º SKIN Research, een uitgebreide huidanalyse en biedt u een volledig customized totaalconcept dat alle facetten van huidveroudering aanpakt en zelfs huidverjonging inzet.

Natuurlijk, veilig, gezond en stralend oud worden hebt u nu echt zelf in de hand!

360 SKINCODE is de trotse en bekroonde winnaar van de Professional Beauty Product of the Year 2020 Award. Gekozen door zowel de Vakjury als Beauty Professionals!

360º SKINCODE collectie

Op uw unieke huidcode afgestemd!

Met epigenetica als basis ontwikkelde Cenzaa 360º SKINCODE: een geheel persoonlijk en op maat gemaakt huidverbeteringsprogramma voor thuis en in het instituut waarbij het draait om de binnenkant, buitenkant, lifestyle en mind. Startpunt: uw DNA.

Wat is epigenetica?

360 skincode
 
veilige huidverjonging

Veilige huidverjonging zonder huidschade

De combinatie van 360º SKINCODE behandelingen in het instituut en de krachtige, technologisch innovatieve producten voor thuis bestrijden samen de onderliggende oorzaken van huidveroudering, waardoor op een natuurlijke, veilige manier toegewerkt kan worden naar huidverjonging.

 

Word 10 jaar jonger geschat

Met de volledige toepassing van 360º SKINCODE leeft u gemiddeld 6 jaar langer, wordt u 10 jaar jonger geschat en voelt u zich beter en fitter dan ooit. Huidverjonging op natuurlijke wijze hebt u daardoor zelf in de hand!

Lees wetenschappelijke onderbouwing

10 jaar jonger
 
waarom 360 skincode

Waarom 360º SKINCODE?

 

Volledig op maat

Gegarandeerd effectief huidverjongingsprogramma dat volledig op persoonlijk huid-DNA en leefwijze is afgestemd.

Wetenschappelijk onderbouwd

Op basis van epigenetica huidveroudering op de rem zetten en huidverjonging inzetten. Al vanaf 27 jaar.

Transparante totaaloplossing

Maximaal te behalen resultaat voor binnen én buitenkant. Dankzij één overzichtelijk en bewezen totaalprogramma.

 

Meer informatie