salonbehandelingen

CENZAA Salon BEHANDELINGEN

MAXIMALE HUIDVERBETERING

Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. Jouw Cenzaa instituut wil daar graag bij helpen! De aanpak van een perfecte huid begint hier. Wat jouw beautywensen ook zijn. Want wij helpen graag om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen. Maak kennis met Cenzaa, hét cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmetische huidtherapie combineert!

salonbehandelingen

Behandelingen voor alle leeftijden en huidcondities

In je leven heeft je huid behoefte aan verschillende vormen van huidverzorging en ontstaan er soms huidproblemen. Cenzaa biedt behandelingen voor elk huidtype, elke huidwens en voor elke leeftijd. Ga voor advies en behandelingen op maat naar jouw Cenzaa Huidexpert.

Cenzaa instituut vinden

TOTAAL AANPAK VAN CENZAA

✥ Institute routine

Professionele behandeltechnieken

Effectieve, geavanceerde behandelmethoden in het instituut.

✥ Home routine

huidverjongende cosmeceuticals

Een 6-stappenplan met krachtige huidverbeterende producten voor thuis.

✥ Lifestyle routine

Inside-outside filosofie

Positieve mindset en gezonde leefstijl.

✥ Institute routine

Professionele behandeltechnieken

Effectieve, geavanceerde behandelmethoden in het instituut.

✥ Home routine

huidverjongende cosmeceuticals

Een 6-stappenplan met krachtige huidverbeterende producten voor thuis.

✥ Lifestyle routine

Inside-outside filosofie

Positieve mindset en gezonde leefstijl.

MAXIMAAL RESULTAAT

Professionele behandeltechnieken

cenzaa salonbehandeling personal peel program

Personal Peel Program

Het 360° SKINCODE Peel Program is een effectief fruitzuurprogramma dat bestaat uit verschillende Deep Peels en Skinceutical Cocktails. Door aan één van de Deep Peels een Skinceutical Cocktail toe te voegen, ontvang je een gepersonaliseerde fruitzuurbehandeling die efficiënt en resultaatgericht aan jouw huid werkt en zorgt voor geweldige huidverjongende resultaten. Met het 360° Peel Program wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd, het maakt de huid gladder, gezonder en steviger en heeft een verjongend effect. De 360° fruitzuurpeeling wordt door jouw 360° SKINCODE Huidverjongingsexpert volledig afgestemd op jouw huidwens en DNA.

diamond touch salonbehandeling cenzaa

Diamond Touch behandeling

Bij een Diamond Touch behandeling ondergaat de huid een revolutionaire mechanische peeling: de huid wordt gepolijst en geëgaliseerd, maar blijft vrij van irritaties. De vacuümkracht van de Diamond Touch zuigt de huid tegen de 100% zuivere diamanten behandeltip aan en stimuleert de diepe doorbloeding en geeft een stralende teint. Via serum infusion wordt de huid voorzien van hoog geformuleerde werkstoffen die de diepgelegen cellen activeren en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron stimuleren! Zo kan intensiever en op een dieper level huidproblemen en huidwensen behandeld worden.

bindweefsel behandeling in salon

Bindweefseltherapie

Door deze diepe massagetechniek worden afvalstoffen in de huid losgemasseerd. Zo wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor de huid verbetert, egaliseert en verjongt op een natuurlijke manier. 360° SKINCODE Bindweefseltherapie vormt een essentieel onderdeel binnen het huidverbeterende 360° SKINCODE behandelprogramma. De effecten van de bindweefseltherapie zijn verbluffend!

salonbehandeling huid met cenzaa dermapen

Dermapen behandeling

De meest effectieve therapie voor het opnieuw krijgen én behouden van een mooie, stralende en gezonde huid. Terwijl de Dermapen met minuscule naaldjes gerichte microwondjes in de huid maakt, wordt de huid voorzien van hoog geformuleerde werkstoffen. Het natuurlijke herstel en genezingsproces in de huid wordt geactiveerd en de productie van nieuw collageen wordt verhoogd. De behandeling is veilig, snel en zorgt voor een prachtig resultaat. Samen met de Cenzaa 360° SKINCODE Huidverjongingsexpert werkt u toe naar 100% huidverbetering en huidverjonging.