Word ook Cenzaa professional!

Ga jij ook voor maximale huidverbetering voor jouw klant?

Ben jij ambitieus en is jouw schoonheidssalon op zoek naar die unieke beleving met maximale huidverbetering als resultaat? Stap dan binnen in de wereld van het Nederlandse merk Cenzaa en laat je verrassen door ons unieke totaalconcept van huidverbetering, huidtherapie, ontspanning en beleving. Samen met jou gaan we graag de uitdaging aan om jouw klanten kennis te laten maken met de innovatieve, luxe producten en de serene behandelingen van Cenzaa.Is dit waar jij voor staat?

Kies voor revolutionaire huidverbetering

Kies jij voor Cenzaa, dan werk je op puur natuurlijke wijze aan revolutionaire huidverbetering. Met passie voor de huid en epigenetica als basis ontwikkel(d)en we samen met dermatologen en laboratoria sensationele wetenschappelijk bewezen formules voor producten en behandelingen. Zo creëert Cenzaa een wereld waarin huidverbetering, cosmedische huidtherapie en wellness optimaal worden gecombineerd.
• Natuurlijke huidverbetering zonder botox
• Hoog geformuleerde producten en innovatieve behandelingen
• Inside & Outside Methodiek
• Green & Clean Beauty Collectie

Ik wil kennismaken

 

Waarom Cenzaa in jouw salon?

Echte schoonheid zit vanbinnen. Het is onze missie om natuurlijke schoonheid te versterken met effectieve skincare. Het geheim van Cenzaa is dat we huidveroudering remmen en huidverjonging inzetten. Onze behandelingen en producten zijn ontwikkeld vanuit de passie voor de huid en met liefde en respect voor de wereld om ons heen.
• Maximale huidverbetering en huidverjonging
• Uniek Cenzaa 6-stappenplan en 360° huidverjongingsconcept voor jouw salon
• Uitgebreid opleidingsprogramma via Cenzaa Academy
• Jouw persoonlijke salonscoach biedt professionele ondersteuning en innovatief ondernemerschap

Waarom Cenzaa in jouw salon?

WIJ KUNNEN NIET WACHTEN OM JE TE ONTMOETEN!

Maak kennis met Cenzaa!
Wil jij meer ontdekken over Cenzaa en wat dit kan betekenen voor jouw salon? Laat jouw gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op!
 
Op welke dag(en) kunnen wij het beste contact met jou opnemen?*
 
Welk dagdeel komt het beste uit?*
 
Graag kom ik in contact met jullie via...
 
Ik ben bij Cenzaa terecht gekomen via...
 
 
Privacyverklaring en Algemene voorwaarden*
 
Nieuwsbrief toestemming
 

 
Cosmedical Therapist

WELL-BEING EXPERT

Met de ultieme Cenzaa Face, Body & Soul belevingen profileer jij je als wellbeing expert. Puur genieten voor jouw klanten!

Skin therapist

SKIN THERAPIST

Via de Cenzaa Academy verdiep jij je kennis en maak je jouw ambities op gebied van huidverbetering als Advanced Skin Salon helemaal waar.

Well-being Expert

COSMEDICAL THERAPIST

Ontwikkel je tot Cenzaa Cosmedical Therapist en pas de meest revolutionaire huidverbeterende behandelmethodes toe. Jouw salon staat daarmee garant voor The Next Level in huidverbetering.

 
360 huidverjongingsexpert

360º huidverjongingsexpert

Bied jij het 360º SKINCODE totaalconcept aan in jouw salon dan ben je niet alleen Cosmedical Therapist maar daarbij ook nog eens Huidverjongingsexpert.

 

GROEIT JOUW HUIDINSTITUUT NIET ZO SNEL ALS JE ZOU WILLEN?

HELDER DOEL VOOR OGEN?

HEB JE VOLDOENDE KENNIS?

OPTIMAAL GEBRUIK VAN MARKETINGKANALEN?

HAAL JIJ HET MAXIMALE UIT JE KLANT?

HEB JE EEN ONDERBOUWD JAARPLAN?

SPREEK JE DE JUISTE DOELGROEP AAN?

VOLDOENDE ONDERSTEUNING VAN JE LEVERANCIER?

 

VEREIST OPLEIDINGSNIVEAU

Cenzaa bestaat uit een range aan producten en behandelingen die uitsluitend worden verstrekt aan huidspecialisten met een opleidingsniveau van minimaal MBO Schoonheidsspecialist niveau 3. De reden hiervoor is dat de producten van Cenzaa hoge percentages actieve werkstoffen bevatten, speciaal geselecteerd op basis van hun specifieke werking en resultaat voor de huid. Een gedegen basiskennis van de huid is daarom vereist om te kunnen starten met Cenzaa.

 
 

Hoe groen is Cenzaa

Duurzaam, circulair, bewust, organic, biologisch, groen, natuurlijk, fair trade. Allemaal termen die we vandaag de dag steeds vaker horen. Wij leven steeds bewuster en denken goed na over de keuzes die wij maken, ook met betrekking tot cosmetica. Het bewuster leven is een hot item en daar zijn wij ontzettend blij mee. Groen zijn betekent een ongelofelijke liefde en respect voor de natuur hebben en dat hebben we bij Cenzaa. Wij maken daarom heel bewuste keuzes bij het vervaardigen van onze producten!