Support Your Natural Skin Clock

Skin Rhythm is een compacte limited edition skincare collectie van Cenzaa, gericht op anti-age, het verbeteren van de circadiane dynamiek van de huid en het in balans brengen van persoonlijk celritme.

Lets Meet Skin Rhythm

Skin Rhythm is geïnspireerd op ons natuurlijke 24-uurs bioritme en de behoefte die de huid op verschillende momenten van de dag heeft. Diepgaande inzichten in hoe de klok van onze huid werkt en welk effect dit op de huid heeft zijn de basis van de ontwikkeling van de unieke Skin Rhythm producten, skincare routines en een unieke Skin Rhythm salonbehandeling die helpen om het natuurlijke bioritmische huidproces te ondersteunen. Het resultaat: een stralende huid en mooi en gezond oud worden.

Skincare for the day stimuleert en beschermt tegen dagelijkse schadelijke omgevingsinvloeden en voorziet van een natuurlijke glow.

Skincare for the night herstelt de functie van de huid, voedt deze in de nacht en laat je mooi oud worden.

Bescherm, voed en laat de huid rusten als dat nodig is, zodat de natuurlijke bioritmische magie van jouw huid weer tot leven komt. Benieuwd naar de Skin Rhythm dag- en nachtroutine? Bekijk de how to use video!

The world of skin rhythm

your-brains-master-clock

Your Brain's
'Master Clock'

De cellulaire klokken in je lichaam worden allemaal gecoördineerd door een centrale hoofdklok in de hersenen, de suprachiasmatische nucleus (SCN). Het is een zeer klein stukje weefsel, maar onmisbaar in het leven. Lees meer over jouw ‘dirigent van je lichaam’.

Lees meer
klokgenen-en-jouw-huid

Klokgenen &
jouw huid

Naast de hoofdklok in onze hersenen bestaat het circadiane systeem ook uit klokgenen in veel andere cellen, waaronder de huid. Ze spelen een rol bij de regulatie van het circadiane ritme. Ontdek meer over klokgenen & jouw huid.


Lees meer
waarom-je-natuurlijke-huidritme-ondersteunen

Why support your natural skin clock?

(Terug) in het ritme komen gaat samen met het creëren van structuur in je dag én in je huidverrijkende gewoontes. We geloven in de kracht van tijdgerichte huidverzorging in combinatie met onze Skin Rhythm collectie en andere Cenzaa verzorgingsproducten.


Lees meer

Dag- en Nachtritme

VAN JOUW HUID

ONTDEK MEER
dag-nacht-ritme-van-de-huid-uitgelegd

Circadiaanse Ritme

van de gemiddelde mens

Naast ons slaap/waakritme, houdt onze biologische klok ook andere lichaamsprocessen onder controle. Als het tijd wordt om te gaan slapen, gaan bijvoorbeeld je darmen en nieren langzamer werken, en je bloeddruk en je lichaamstemperatuur zullen gaan dalen. In de ochtend, voordat we wakker worden, gebeurt het omgekeerde en gaan je bloeddruk en lichaamstemperatuur juist weer omhoog. Op die manier wordt het lichaam voorbereid voor de dag.

Tijdens de slaap worden hormonen aangemaakt en vindt celdeling en daarmee ook celherstel plaats. Een regelmatig bioritme zorgt ervoor dat jouw lichaam en huid weet wanneer het aan de slag mag om te herstellen. Is het verstoord, dan voel je je moe en na langere tijd ga je ook aan je grootste orgaan, de huid, merken dat het anders aanvoelt en veranderingen doormaakt.

Het is niet zo dat iedereen om exact 18.00 uur zijn of haar hoogste bloeddruk heeft; het is wel zo dat we ongeveer allemaal op deze manier ‘geprogrammeerd’ zijn.

Nu verkrijgbaar

skin-rhythm-day-and-night-routine-kennismakingsset LETS MEET

Day & Night Routine Set

Maak kennis met je nieuwe ochtend en avond routine

€39,95

SHOP NU
skin-rhythm-miracle-cleanser STEP 1 - CLEANSE

Miracle Cleanser

Transformeert van gel-naar-olie-naar-melk en verwijdert effectief make-up en vuil

€37,95

SHOP NU
skin-rhythm-skin-therapy STEP 2 - TONE & PRE-SERUM

Flawless Skin Therapy

Draagt bij aan een stevige, heldere, gladde en fris uitziende huid

€39,95

SHOP NU
skin-rhythm-magical-moist-drops STEP 3 - DAILY MORNING RITUAL

Magical Moist Drops

Een serum en fluide in één voor overdag

€49,95

SHOP NU
skin-rhythm-iconic-youth-elixer STEP 3 - NIGHT TIME WONDER

Iconic Youth Elixer

Een nachtserum en masker in één!

€63,95

SHOP NU
skin-rhythm-melting-scrub TWICE A WEEK - EXFOLIATE

Melting Scrub Balm

Een magische scrub voor een fluweelzachte huid

€37,95

SHOP NU
skin-rhythm-balancing-mood-spray EVERY DAY - GOOD MOOD

Balancing Mood

Homespray met verrassende geurblend

€35,01

SHOP NU

Vind een Cenzaa Skin Expert

& boek jouw Skin Rhythm TreatmentFilter
#hide
Saloncategorie
Reset