Blog voor een natuurlijke en gezonde huid

 1. Combineer jouw favoriet Cenzaa product met producten uit de nieuwe Skin Rhythm collectie

  Wist je dat je producten uit de nieuwe Skin Rhythm collectie perfect kunt combineren met andere producten van Cenzaa? De unieke formules van Skin Rhythm zijn speciaal ontworpen om een harmonieuze werking te creëren met de rest van het uitgebreide Cenzaa assortiment. We willen je graag meenemen in hoe je deze collectie kunt opnemen in jouw huidverzorgingsroutine. Ontdek de kracht van deze combinaties, leer hoe ze elkaar aanvullen en versterk jouw routine met de voordelen van deze combinaties. Laten we samen de perfecte balans voor jouw huid bereiken!

  illuminating-mist-en-flawless-skin-therapy-combineren-voor-stralende-uitstraling

  Illuminating Mist en Flawless Skin Therapy het perfecte duo

  Lees meer »
 2. Droogtelijntjes of donkere kringen? Dan is deze oogcrème jouw holy grail!

  oogcreme-ultimate-contour-lift-en-supreme-look-vergeleken

  Het voorkomen van droogtelijntjes? Vaarwelzeggen tegen donkere kringen onder je ogen? Of een korte nacht achter de rug? Het verlossende antwoord is het gebruik van een voedende oogcrème.

  oogcreme-cenzaa-uitgelicht

  Waarom zou je een oogcreme gebruiken?

  De huid rondom je ogen is dun, gevoelig en kwetsbaar en heeft daarom een andere behoefte dan de rest van je huid. Een oogcrème is speciaal ontwikkeld voor de huid rondom je ogen. Cenzaa’s oogcrèmes helpen je huid op te lichten, waardoor donkere wallen en kringen verdwijnen, terwijl de key ingrediënten een liftend effect hebben en de huid juist voller maken.

  Lees meer »
 3. Ochtend gezichtsverzorging met Skin Rhythm, de ultieme start van de dag

  ochtend-routine-stappen-gezichtsverzorging

  “ Stap in de betoverende wereld van huidverzorging met onze exclusieve Skin Rhythm collectie. Deze ochtendroutine belooft niet alleen een luxueuze ervaring, maar ook een effectieve verzorging voor een stralende en gezonde huid. Ontdek de kracht van de Miracle Cleanser, Flawless Skin Therapy, Melting Scrub Balm en Magical Moist Drops in combinatie met het 6-stappen plan van Cenzaa.

  cellen-in-ons-lichaam

  Stap 1: Miracle Cleanser - de betoverende reiniging

  Begin je ochtendritueel met de Miracle Cleanser, een luxueuze triple-phase cleansing sorbet. Deze reiniger, verrijkt met v

  Lees meer »
 4. Support Your Natural Skin Clock

  je-biologische-ritme-ondersteunen

  Als het donker wordt, word je moe; als je de middelbare leeftijd bereikt kom je in de overgang en van vrouwen in de dertig zeggen we dat hun biologische klokje tikt. Tijd zit ingebakken in ons lichaam, in de hele cyclus van de geboorte tot de dood. Dat gaat verder dan je misschien denkt. Wist je dat je lichaam een eigen intern netwerk van klokken heeft?

  tijd-voor-een-nieuwe-seasons-lijn-van-cenzaa

  Wat is het circadiaans ritme

  Zonder dat we ze kunnen zien of lezen, houden kleine klokken in ons lichaam de tijd bij met de rotatie van de aarde. Veel processen in ons lichaam volgen dit dagelijks

  Lees meer »
 5. HOW TO: Avondverzorging met Cenzaa's Skin Rhythm Collectie

  skincare-avond-routine-stappen-voor-spiegel

  Stap in de wereld van pure luxe en effectieve huidverzorging met de avondroutine van de Skin Rhythm collectie van Cenzaa. Laat de kracht van de Miracle Cleanser, Flawless Skin Therapy, Melting Scrub Balm (2x per week), Iconic Youth Elixer en de Balancing Mood spray je huid verwennen en je geest tot rust brengen voor een serene nachtrust. Stap 1: Miracle Cleanser - Magische Reiniging voor de Avond

  ochtend-en-avond-routine-met-skin-rhythm-routine-set

  Stap 1: Miracle Cleanser - Magische reiniging voor de avond

  Begin je avondritueel met de Miracle Cleanser, de luxueuze

  Lees meer »
 6. Ontdek de Magie van Skin Rhythm: Een Reis door de Dag- en Nachtroutine

  skincare-routine-stappen-ochtend-en-avond

  In de wereld van huidverzorging heeft Cenzaa een magische collectie gecreëerd - Skin Rhythm. Deze compacte limited edition skincare collectie richt zich op anti-aging, het optimaliseren van de circadiane dynamiek van de huid en het in balans brengen van het persoonlijke celritme. Laten we de betoverende stappen van de ochtend- en avondroutine ontdekken die de Skin Rhythm Routine Set te bieden heeft.

  ochtend-en-avond-routine-met-skin-rhythm-routine-set

  Day & Night Skin Rhythm Routine Set: Een luxueuze verwennerij

  De Day & Night Skin Rhythm Routine

  Lees meer »
 7. Klokgenen en jouw huid

  klokgenen-en-jouw-huid

  “ Het meest bekende circadiaanse ritme is de slaap-waakcyclus. Als gevolg van slaapgebrek kan de kwaliteit van iemands huid cosmetisch en medisch verslechteren.”

  cellen-in-ons-lichaam

  Klokgenen en jouw huid

  Jouw centrale hoofdklok, de ‘SCN’ is dus niet de enige klok in je lichaam. Onderzoek laat zelfs zien dat elke cel in ons lichaam een systeem heeft ontwikkeld om optimaal te werken gedurende verschillende tijden van de dag. Aan de basis van dit ritme ligt een rijtje klokgenen dat via een ingenieus mechanisme uitkomt op een cyclus van min of meer 24 uur. Ze zijn betrokken bij het

  Lees meer »
 8. Your Brain's Master Clock

  het-circadiaanse-ritme-uitgelegd

  De cellulaire klokken in je lichaam worden allemaal gecoördineerd door een centrale hoofdklok in de hersenen, de suprachiasmatische nucleus (SCN). Het is een zeer klein stukje weefsel, maar onmisbaar in het leven. De SCN synchroniseert al onze cellulaire klokken met de 24-uurs rotatie van de aarde. Hoe voert het deze lastige taak uit? Door gebruik te maken van zonlicht!

  SCN - ‘BIOLOGISCHE HOOFDKLOK’: Het deel van de hersenen dat het circadiane ritme van het hele lichaam controleert en synchroniseert. Deze ‘biologische hoofdklok’ is vatbaar voor licht en invloeden uit de omgeving.

  de-biologische-hoofdklok

  Lees meer »
 9. Zo maak jij je huid herfstklaar!

  maak-je-huid-herfstklaar-met-deze-tips

  Soms heeft je huid een klein beetje extra nodig. Zeker in de winter en herfst, bij het veranderen van de seizoenen of door kou en stress. Je huid heeft dan behoefte naar een beetje extra comfort, zo houd je je huidconditie optimaal, gedurende het hele jaar.

  verzorg-je-huid-in-de-herfst

  SPF: ook in de herfst jouw beste vriend

  Vroegtijdige huidveroudering wordt voor meer dan 90% veroorzaakt door UV-straling en aangezien deze stralingen 365 dagen in het jaar plaatsvinden, is het een raadzaam om je elke dag te beschermen

  Lees meer »
 10. Huidverzorging & routine voor een stralende huid voor mannen

  verzorgingsroutine-voor-mannen

  Voor veel mannen is het verzorgen van de huid een onderwerp waar niet veel over gesproken wordt. Toch is een goede verzorgingsroutine een must. Het is voor mannen ook belangrijk om hun huid te verzorgen en te reinigen om gezond en stralend voor de dag te komen. We hebben daarom het ultieme stappenplan hoe je als man jouw huid kunt verzorgen en je gezicht op de juiste manier kunt reinigen.

  gezichtsverzorging-mannen-routine

  Waarom is verzorging belangrijk voor mannen

  We begrijpen dat je dan nu denkt, waarom is verzorging dan ook belangrijk voor mannen? Ten eerste, onze huid wordt dagelijks

  Lees meer »