Jonge & normale huid

 

Kenmerken van een jonge & normale huid

De normale huid straalt, voelt zacht en soepel aan en ziet er energiek en gezond uit. Deze huid is veerkrachtig, vertoont geen verslapping of droge of schilferige plekken en heeft een mooie egale frisse teint. Om de normale en jonge huid langdurig mooi en glad te houden, is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Ook dit huidtype heeft vocht en bescherming nodig om er stralend uit te blijven zien. Zo houd je de huid langdurig gezond en voorkom je eventuele huidproblemen in de toekomst.

 

Verzorgen van een jonge & normale huid

Heb jij een normaal huidtype, dan heb jij waarschijnlijk weinig huidproblemen. De normale huid is relatief eenvoudig te verzorgen, maar ook voor haar is een dagelijkse schoonheidsroutine een voorwaarde voor een stralende toekomst. Ook de normale huid heeft behoefte aan reiniging, gezonde voeding en een goede balans tussen vocht en vetgehalte. Het reinigen van je gezicht is een van de belangrijke rituelen om de normale huid gezond te houden. Een goed reinigingsproduct zorgt ervoor dat alle vuilrestjes worden verwijderd, de pH-waarde hersteld wordt en de poriën van de huid sluiten. Een grondige reiniging zorgt ervoor dat alle voedzame producten en werkzame stoffen die je vervolgens gebruikt optimaal door de huid kunnen worden opgenomen. Zo werk je aan een gezonde toekomst van je huid.Shop hier
Jonge en normale huid

Hydraterende crème met hyaluronzuur

De normale huid beschikt over een gezonde huidbarrière die in balans is. Aangezien elke huidbarrière door de jaren heen zwakker wordt, krijgt de huid steeds meer moeite met het vasthouden van vocht en kan zij zich minder goed beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Eigenlijk verandert elke normale huid langzamerhand in een droger huidtype. Om de normale huid zo lang mogelijk stralend en gezond te houden, moet de vocht- en vetbalans zo goed mogelijk in evenwicht worden gehouden. Een goede huidverzorging bevat daarom altijd een hydraterende crème die is voorzien van hyaluronzuur.

Jonge en normale huidHydraterend
Jonge en normale huidVitaliserend
Jonge en normale huidVoorkomt droogtelijntjes

Bescherming tegen UV-straling

Als laatste belangrijke stap in je dagelijkse routine bescherm je de normale huid tegen de zon. Er wordt wel eens gezegd dat merendeel van de verouderingsproblemen van de huid veroorzaakt wordt door de zon. Maak er daarom een gewoonte van je huid altijd tegen de UV-straling te beschermen. Zo gaat jouw huid een stralende toekomst tegemoet!

Bijpassende behandeling

Skin Discovery Mini Facial
Tijdens deze kennismakingsbehandeling wordt gebruik gemaakt van innovatieve producten en behandeltechnieken die je een persoonlijke en luxe beleving geven. Natuurlijk word je voorzien van een professioneel huidadvies.