Rijpe en oudere huid

 

Kenmerken van een rijpere & oudere huid

Een rijpere, oudere en slappere huid met rimpels en vlekjes. Een huid die kwetsbaar en gevoelig is en droog en trekkerig aanvoelt. Helaas krijgen we er vroeg of laat allemaal mee te maken. Toch kan je veel leed voorkomen door je huid in deze fase extra goed te verzorgen.

 

Anti-aging voor maximaal huidherstel

Tijdens je leven heeft je huid behoefte aan verschillende vormen van huidverzorging. Naarmate we ouder worden, neemt de collageenproductie af en dat leidt tot vorming van rimpels, lijntjes en plooien. Het huidverouderingsproces start al vanaf je 30e maar vanaf 50 jaar wordt je huid duidelijk stugger en droger en is minder goed bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Om je huid nu optimaal te verzorgen gebruik je krachtige en hooggeformuleerde anti-aging producten die je huidconditie weer versterken en je huid beschermen. Het is nu echt tijd voor intensieve hydraterende serums, maskers en crèmes met een hoge dosis aan anti-aging werkstoffen om je huid maximaal te herstellen.Shop hier
Gecombineerde en vette huid

Eet je huid gezond

Voor de oudere en rijpere huid is extra verzorging een absolute must, maar ook met een gezonde leefstijl beïnvloed je je huid positief. Rook niet en wees matig met cafeïne, theïne en alcohol, als je je huid wilt laten stralen. Maar ook gezonde voeding speelt een belangrijke rol. Vooral groene groentes spelen een positieve rol omdat deze de aanmaak van nieuw collageen stimuleren. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C en E maken niet alleen nieuw collageen aan, maar dragen ook bij aan een verbeterde veerkracht en textuur van de huid. Zo heeft het dagelijks eten van een handjevol (ongezouten) noten en voldoende groente een positieve uitwerking op de aanmaak van collageenvezels. Ga je voor fruit, kies dan rood fruit zoals aardbeien, kersen, frambozen en blauwe bessen die vol met antioxidanten zitten. Zo eet jij je huid mooi en werk je van binnenuit aan een gezonde huid!

Rijpe en oudere huidHuidverstevigend
Rijpe en oudere huidStralende egale teint
Rijpe en oudere huidVoedend

Bijpassende behandeling

Skin Discovery Mini Facial
Tijdens deze kennismakingsbehandeling wordt gebruik gemaakt van innovatieve producten en behandeltechnieken die je een persoonlijke en luxe beleving geven. Natuurlijk word je voorzien van een professioneel huidadvies.