Rimpelvermindering

 

Beperken van rimpels bij ouder worden

Het ontstaan van rimpels in het gezicht, de hals en decolleté is een proces dat nu eenmaal bij het ouder worden hoort. Toch hebben we zelf invloed op mooi en elegant ouder worden, waarbij we zo lang mogelijk een gezonde en sterke huid behouden en we rimpelvorming tot het minimale kunnen beperken.

 

Mooie toekomst voor je huid

Wist je dat huidveroudering al begint rond je twintigste? Wat er tussen je twintigste en dertigste ‘gebeurt’ met je huid, zie je op latere leeftijd weer terug. Vooral in het aantal rimpels, lijntjes en fronzen. Voor een mooie huid start je vanaf je twintigste met hydraterende producten. Zo werk je vanaf dan al aan een mooie toekomst voor je huid.

Cosmeceuticals

Voor maximale huidverbetering en rimpelvermindering zijn krachtige hooggeformuleerde producten nodig. Cenzaa gelooft heilig in cosmeticaproducten met cosmeceuticals, die veel meer kunnen doen voor de huid. Cosmeceuticals bevatten een enorm hoge concentratie van werkstoffen die wel 14 keer hoger is dan de verzorgingsproducten van de drogist en parfumerie. Daarbij werken deze producten veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensief herstel en langdurige huidverbetering.Shop hier
Gecombineerde en vette huid

Kies voor huidverbetering

Huidverzorgingsproducten zoals de gangbare cosmetica, crèmes, serums, reinigers en maskers die verkrijgbaar zijn bij de drogist of de parfumerie werken alleen op de bovenste huidlaag, oftewel de opperste huidlaag. Een mild product van goede kwaliteit kan de conditie van de opperhuid verbeteren. Het resultaat is een soepelere, meer veerkrachtige huid. Maar helaas is dit effect slechts van tijdelijke aard. Wil je je huid echt aanpakken dan ga je voor huidverbetering. Bij huidverbetering kies je ervoor om je huid zo goed mogelijk te ondersteunen in haar natuurlijke functies. Je schudt de huid wakker op celniveau, zodat de huid zelf, samen met een hoge dosis actieve werkstoffen, weer optimaal kan functioneren. Zo wordt de huid van binnenuit verbeterd, beperk je rimpelvorming en ziet je huid er gladder, strakker en egaler uit.

RimpelverminderingVermindert rimpelvorming
RimpelverminderingLiftend effect
RimpelverminderingVerstrakking en versteviging van de huid

Bescherm je huid tegen UV-straling

Omdat maar liefst 70% -80% van de huidveroudering veroorzaakt wordt door UV-straling is het van essentieel belang je huid altijd tegen de zon te beschermen. Gebruik daarvoor elke dag een crème met een beschermingsfactor van 30 of hoger. Doe dit ook in de winter, wellicht minder zichtbaar maar die schadelijke UV-straling is er dan ook. Je doet je huid er een groot plezier mee, je beperkt het ontstaan van rimpels en je voorkomt vroegtijdige huidveroudering en rimpelvorming!