Fragrance For Men - Diversion

Krachtig parfum

YOUR 24H SIGNATURE SCENT
Cenzaa stelt haar signature fragrance for men voor: Diversion.
Inhoud: 100ml


Laat je krachtige persoonlijkheid schitteren met onze onvergetelijke geur voor mannen. Diversion is niet zomaar een parfum, het is een statement. Met 24 uur aanhoudende kracht, ben jij elke dag zelfverzekerd en maak je de indruk die je wilt achterlaten. Durf anders te zijn, omarm de verslavende allure van Diversion en onderscheid jezelf met een stijl die blijvend in het geheugen gegrift staat. Deze geur omhult jou en je omgeving met zijn betoverende randje, de hele dag door.

€ 65,93
Op voorraad
SKU
C8149

Maak een statement met de signature scent die je kracht geeft. Gedurfd? Mogelijk. Verslavend? Zeker! Diversion geeft je elke dag de zelfverzekerdheid die je nodig heeft, de indruk die je wil achterlaten en de stijl die nooit meer doet vergeten. 24H Signature creëert een eigen stijl. Maak jouw look compleet en durf te onderscheiden door het parfum met een verslavend randje die je en jouw omgeving inpakt. De hele dag door.

Meer informatie
Huidtype For men
Inhoud gr/ml 100-200

TOPNOTEN: Bergamot en Musk HARTNOTEN: Kaneel, Kardemon en Muskus BASISNOTEN: Ceder, Amber en Tonkabonen  • Parfum voor mannen
  • Krachtige parfum
  • Limited Edition