DNA Huidtest: Effectief huidveroudering remmen en huidverjonging inzetten

Ontdek nu wat jouw huid echt nodig heeft met de DNA Skincode analyse

Met de uitkomst van jouw unieke DNA analyse ontvang je een concreet wetenschappelijk onderbouwd advies wat het meest geschikt is voor jouw huid.

VERANDER JOUW HUIDTOEKOMST OP BASIS EEN PERSOONLIJKE DNA-PROFIEL

Benieuwd waar jouw gevoeligheden op het gebied van huidveroudering liggen?

Vraag bij jouw Cenzaa-huidexpert om de DNA Skincode Analyse. Op basis van de persoonlijke inzichten uit jouw DNA-rapport, kan een op maat gemaakt programma worden opgesteld met de huidverbeterende cosmeceutical producten, ondersteunende behandelingen en leefstijl- en voedingstips.

Vind een salon
huidverjonging advies dankzij een dna huidtest
huidveroudering remmen op basis van een persoonlijk dna-profiel
Cenzaa 6 stappenplan - Stap 2 Dieptereiniging

WAT IS EEN DNA SKINCODE ANALYSE?

WAT IS EEN DNA SKINCODE ANALYSE?

SkinDNA® biedt een snelle en uitgebreide DNA-huidtest. Met behulp van genmapping-wetenschap en gepatenteerde algoritmen biedt SkinDNA® de meest nauwkeurige informatie over de genetische risico’s van jouw huid. Wat staat in het SkinDNA® rapport? Uit jouw SkinDNA® rapport komt naar voren wat jouw persoonlijke huidgevoeligheden met betrekking tot vroegtijdige huidveroudering zijn. Je ziet in een oogopslag op welke gebieden jouw huid verhoogd risico loopt, uitgesplitst in de volgende categorieën;   

  • Stevigheid & elasticiteit
  • Rimpelvorming
  • UV-schade & pigmentatie
  • Schade door vrije radicalen
  • Gevoeligheid & ontstekingen
Ook geeft het onderzoeksrapport per categorie persoonlijke adviezen over ingrediënten in je huidverzorging of nutritionele ingrediënten waarmee je jouw risico’s op huidveroudering kunt remmen en welke ondersteunende professionele behandelingen voor jouw huid relevant zijn.
 

HOE WERKT SkinDNA® ?

Een SkinDNA® test is eenvoudig af te nemen.

Jouw Cenzaa huidexpert zal hiervoor een uitstrijkje van de binnenkant van jouw wang maken. Het pakketje met jouw DNA-monster en jouw persoonlijke code zal vervolgens volledig anoniem naar het SkinDNA Laboratorium verstuurd worden in Australië. Daar worden jouw cellen geanalyseerd. Binnen 15 dagen na ontvangst van jouw DNA-monster is jouw persoonlijke rapport klaar. Aan de hand van de uitkomst van het rapport en jouw eigen huidwensen kan jouw huidexpert een persoonlijke op maat 360° SKINCODE programma maken, om jouw huid zo lang mogelijk gezond, mooi en jong te houden!

Ontdek 360° skincode
shop nu je huidverzorgingsproducten

LEVENSLANG EEN HUIDVERZORGINGSROUTINE OP MAAT

Een SkinDNA® test hoef je slechts één keer af te nemen voor levenslange informatie

Jouw genen en DNA veranderen namelijk niet zomaar. Jouw persoonlijke SkinDNA® resultaten geven je, met hulp van jouw huidexpert, de kennis om een huidverzorgingsroutine creëren die volledig op jouw unieke profiel is afgestemd. Het is dus een eenmalige investering waar je jouw leven lang plezier van hebt.

Shop huidverzorging