Balancing Mood 200ml

Homespray

Vegan Microplastic vrij Product for day & night

Balancing Mood bevat een multi-use geurblend welke ‘s avonds zorgt voor balans, ontspanning en rust en je overdag voorziet van een positive mind en good mood!
Inhoud: 200 ml


Benefits:

  • Ontworpen om mentale energie te stimuleren
  • De gebalanceerde combinatie van geurnoten draagt bij aan een gevoel van rust, gelukt, comfort en focus
  • Multi-use geurblend welke 's avonds zorgt voor balans, ontspanning en rust en je overdag voorziet van een positive mind en good mood!
  • Helpt je te laten genieten van een goede nachtrust en laat je ontwaken vol energie
€ 35,01
Niet op voorraad
SKU
C1095

GET A BALANCING MOOD AND START LIVING THE LIFE OF YOUR DREAMS

Laat je verrassen door de zuivere geurnoten van de Balancing Mood.
Balancing Mood bevat een multi-use geurblend welke ‘s avonds zorgt voor balans, ontspanning en rust en je overdag voorziet van een positive mind en good mood!

Gebruik de spray ’s avonds op je bedlinnen en kussen en geniet van de serene geurnoten. Door je slaapkamer te verrijken met de warme geur van amber, kaneel en honing creëer je een zwoele omgeving van rust en ontspanning. Balancing Mood helpt je om alle stress van overdag los te laten en je mind en mood in volledige balans te brengen. Balancing Mood laat je genieten van een goede nachtrust en laat je ontwaken vol energie.

Overdag helpt Balancing Mood je energielevel een boost te geven en om je beter te kunnen concentreren. Geurnoten als orchidee, iris en vioolbloesem stimuleren je geest en zorgen voor een positive mindset. De bloemige geurnoten zorgen voor balans en bevorderen Good Moods!

Meer informatie
Gebruik

CENZAA'S BEAUTY ROUTINE

HOME | LINEN | OFFICE

Ontgrendel de spray aan de hals van de flacon. Houd de flacon rechtop en spray met cirkelvormige bewegingen in de ruimte of op bedlinnen. 

DAY RITUAL
Heb je een middagdipje, ben je vermoeid of laat je concentratievermogen je even in de steek? Spray Balancing Mood in de ruimte en geef je energielevel hiermee een boost. Geurnoten als orchidee, iris en vioolbloesem stimuleren je geest en zorgen voor een positive mindset. De bloemige geurnoten zorgen voor balans en bevorderen Good Moods!

NIGHT RITUAL
Gebruik de spray ’s avonds op je bedlinnen en kussen en geniet van de serene geurnoten. Door je slaapkamer te verrijken met de warme geur van amber, kaneel en honing creëer je een zwoele omgeving van rust en ontspanning. Balancing Mood helpt je om alle stress van de dag los te laten en je mind en mood volledig in balans te brengen. Balancing Mood laat je genieten van een goede nachtrust en laat je ontwaken vol energie.

GEURNOTEN
Topnoten: Vioolbloesem, Amber en Sandelhout
Hartnoten: Cedar, Vetiver, Witte Orchidee, Iris en Kaneel
Basisnoten: Honing, Patchouli, Oudh, Balsemspar, Witte Musk en Amber  • Ondersteunt de mentale energie
  • Multi-use geurblend voor ochtend & avond
  • Geweldige combinatie van geurnoten