skincare-routine-stappen-ochtend-en-avond

In de wereld van huidverzorging heeft Cenzaa een magische collectie gecreëerd - Skin Rhythm. Deze compacte limited edition skincare collectie richt zich op anti-aging, het optimaliseren van de circadiane dynamiek van de huid en het in balans brengen van het persoonlijke celritme. Laten we de betoverende stappen van de ochtend- en avondroutine ontdekken die de Skin Rhythm Routine Set te bieden heeft.

ochtend-en-avond-routine-met-skin-rhythm-routine-set

Day & Night Skin Rhythm Routine Set: Een luxueuze verwennerij

De Day & Night Skin Rhythm Routine Set is als een sprookje voor je huid. Deze set bevat 5 deluxe mini producten die specifiek zijn samengesteld om je huid te ondersteunen gedurende de dag en de nacht. De combinatie van deze producten, ontworpen met specifiek afgestemde ingrediënten, versterkt elkaar voor het beste resultaat, zelfs terwijl je slaapt. Laten we eens kijken naar de betoverende producten die deze set te bieden heeft.

Miracle Cleanser: luxueuze reiniging voor een magische ervaring

De Miracle Cleanser, een luxueuze triple-phase cleansing sorbet met vitamine B5 en PENTAVITIN®, transformeert van gel naar olie naar een milk-emulsie. Deze multifunctionele reiniger verwijdert make-up, overtollig talg en vuil, en geeft je een magische reinigingservaring. Het resultaat? Een zuivere, zijdezachte en frisse huid.

biologisch-klok

Flawless Skin Therapy: 3-in-1 wonder voor een stralende huid

De Flawless Skin Therapy, een fruitzuurlotion, dieptereiniger en pre-serum in één, bevat 2% salicylzuur en Paullinia Cupana Seed Extract. Dagelijks gebruik resulteert in een heldere, gladde en frisse huid, terwijl het ontstekingen, onzuiverheden en vergrote poriën bestrijdt.

Melting Scrub Balm: Magische scrub voor een fluweelzachte huid

De Melting Scrub Balm, met een balm-to-oil-to-milk textuur en een vitamine shot met niacinamide en vitamine E, creëert een fluweelzachte huid. Deze magische scrub exfolieert voor een gezonde celvernieuwing en geeft de huid een frisse uitstraling met een gezonde glow.

Magical Moist Drops: intensieve hydratatie voor een subtiele glow

De Magical Moist Drops, een serum met lavendel voor je dagelijkse ochtendroutine, bevat hyaluronzuur, vitamine E en prebiotica. Deze intensief hydraterende en voedende druppels brengen het huidmicrobioom in evenwicht, verminderen fijne lijntjes en geven een subtiele natural glow.

Iconic Youth Elixer: nachtserum en Masker in één voor een stralende huid

Het meest innovatieve nachtserum en oliemasker, de Iconic Youth Elixer, bevat 2% plant-based retinol en 1% bakuchiol. Deze gouden combinatie stimuleert huidverjonging, vermindert roodheid en fijne lijntjes, en resulteert in een stevig aanvoelende huid.

Cenzaa's Beauty Routine: ochtend en avond stappen

Dag routine stappen voor het gezicht

 

  • Breng de Miracle Cleanser aan op een voorverwarmde huid, masseer de gel en spoel af met lauwwarm water.
  • Verdeel de Flawless Skin Therapie als pre-serum over de huid en breng Magical Moist Drops aan voor hydratatie.
  • Combineer met een Cenzaa 24H cream en verzorg de huid met een Cenzaa SPF overdag.
  • TIP! Gebruik de Magical Moist Drops als primer voor een stralende teint en geniet langer van je make-up.

 

Twice a week: Gebruik de Melting Scrub Balm voor een egale, heldere en fluweelzachte huid.

Avond routine stappen voor het gezicht:

  • Herhaal de Miracle Cleanser-toepassing en breng Flawless Skin Therapie aan.
  • Verdeel vier tot vijf druppels Iconic Youth Elixer over je gezicht en nek.
  • Gebruik de Balancing Mood Lifestyle Spray en spray in je slaapkamer voor een rustgevende nachtrust.

Balancing Mood Lifestyle Spray: Geur voor evenwicht en ontspanning

De Balancing Mood Lifestyle Spray, met een mix van floral & oriental notes, biedt rust en ontspanning 's avonds en een energieboost overdag. Een gebalanceerde combinatie van geurnoten draagt bij aan een gevoel van rust, geluk, comfort en focus.

De Skin Rhythm Routine Set en de aanvullende producten van Cenzaa bieden een magische ervaring voor je huid. Ontdek de schoonheid van Skin Rhythm en geef jezelf een betoverende skincare routine. Shop nu en laat de magie beginnen!