Food Lab
Hét voedingsprogramma gericht op de huid

Het Food Lab voedingsprogramma richt zich op het creëren van een gezond en gevarieerd voedingspatroon waarbij er specifiek aandacht wordt besteed aan de gezondheid van de huid. De focus ligt op het creëren van een stabiele suikerspiegel, een gebalanceerde pH-waarde, een verbeterde stofwisseling en spijsvertering en de aanpak van vrije radicalen. Door dit voedingsprogramma voel je je beter, energieker en je huid ziet er stralender uit! Food Lab is het enige voedingsprogramma gericht op de huid.


Food Lab

Voedingsprogramma voor elke huid

Een stralende en egale huid door een gezonde levensstijl? Jazeker! Een gezonde levensstijl is de belangrijkste investering in jezelf en jouw huid. Heb jij een rijpere huid, allergieën, een droge / vochtarme huid, een gevoelige huid, eczeem, een vette huid, acne of last van littekens, rosacea of couperose, hyperpigmentatie of een door de zon beschadigde huid? Neem contact op met je Cenzaa huidspecialist en ontdek wat het Food Lab Programma voor jou kan betekenen.


Met Food Lab

Een combinatie van gezichtsbehandelingen, de juiste producten én gezonde, evenwichtige voeding zorgen voor maximale huidverbetering. Bij het Food Lab voedingsprogramma eet jij zo gezond mogelijk waarbij een stabiele suikerspiegel en een gezonde zuur-base balans een prachtige uitgangspositie vormen. Jouw huidspecialist vertelt met welke voeding jij jouw huid het beste verzorgt en welke voeding je – in relatie tot een specifiek huidprobleem – beter kunt laten liggen. Samen bouwen jullie aan jouw droomhuid!

Shop voedingssuplementen

Food Lab
 
Eat good | Feel well | Look great

Eat Good | Feel Well | Look Great

De Cenzaa Huidspecialist weet alles over de effecten van voeding op de huid en zal je voorzien van gerichte voedingsadviezen waarmee je echt geholpen bent. Door het aanpassen van je voedingspatroon volgens de Food Lab richtlijnen:
• ontlast je je immuunsysteem, doordat het niet meer hoeft te reageren op voeding die eigenlijk niet bij je past;
• krijg je een stabiele suikerspiegel;
• krijg je een verbeterde zuur-base balans;
• krijgt je energielevel een boost.

Dit prachtige totaalconcept resulteert in een gezonde, stralende huid!