Cenzaa Skincare Radiance Reglow Suncheck

 

 

WEET JIJ WAT DE ZON MET JOUW HUID DOET?

ZONPRODUCTEN TEGEN HUIDVEROUDERING

Zomer, zon en zonnestralen, wat genieten we daarvan! Maar let op, een teveel aan UV-straling veroorzaakt schade aan je huid! Een goede skin prepping voor je de zon in gaat in combinatie met goede zonbescherming is een must voor een gezonde en fitte huid. De professionele zonbeschermingsproducten van Cenzaa bevatten antioxidanten, maar geen chemische filters. Deze antioxidanten beschermen je huid tegen huidveroudering. Laat je daarom goed informeren door jouw Cenzaa Huidexpert voor de beste producten voor jouw huid.

 
 
Sun Advanced SPF 50 - Cenzaa

SUN ADVANCED SPF 50

+ Voor lichaam en gezicht
+ UVA en UVB bescherming
+ Beschermt tegen huidveroudering
+ Vermindert de kans op pigmentvlekken
+ Vochtherstellend
+ Wordt snel opgenomen door de huid

SHOP HIER
Sunshield High/Medium - Cenzaa

SUNSHIELD HIGH/MEDIUM

+ Voor het gezicht
+ UVA en UVB bescherming
+ Beschermt tegen huidveroudering
+ Vermindert de kans op pigmentvlekken
+ Optimale DNA-bescherming
+ Vochtherstellend

SHOP HIER
Silky Aftersun - Cenzaa

SILKY AFTERSUN

+ Voor lichaam en gezicht
+ Verzorgt en herstelt de huid
+ Langdurige bruine teint
+ Ontspannend voor de huid
+ Anti-aging & voorkomt verlies van elasticiteit
+ Vochtherstellend

SHOP HIER
 

 

 

Bescherm je huid optimaal tegen de zon

Wist jij dat 85% van de huidveroudering veroorzaakt wordt door de zon? En weet jij het verschil tussen UVA en UVB-straling? Deze whitepaper bevat alles wat je moet weten over de zon: hoe zon je veilig en hoe behoud je het langst een sunkissed glow? Voor deze en nog andere sunfacts, download snel ons Cenzaa whitepaper en geniet optimaal van de zon én jouw huid.

Zon en de huid
 
fullpage-banner
Radiance Reglow | Cenzaa Skincare
 

DE INVLOED VAN DE ZON OP HUIDVEROUDERING

De zon straalt op je huid en geeft je zo de bruine teint waar je zo naar verlangt. Maar ben je er ook van op de hoogte dat 85% van de huidveroudering te wijten is aan onbeschermde blootstelling van de huid aan de zon? Zonnestralen kunnen dus echt funest zijn voor je mooie egale huid. In de zon maakt ons hormoonstelsel het geluks-stofje endorfine aan dat zorgt voor energie en een kortstondig geluksgevoel. Daarnaast is zonlicht goed voor de vorming van vitamine D en een zongekuste huid. Maar wat hebben de zon en huidveroudering met elkaar te maken?

 

CENZAA SUN RITUAL

BESCHERM EN HERSTEL JE HUID

Cenzaa Skincare | Radiance Reglow Sunritual | Protect

PROTECT


Cenzaa zonneproducten bevatten een UVA en UVB filter en beschermen de huid tegen versnelde afbraak van elastine en rimpelvorming. Daarnaast bieden ze een optimale bescherming tegen DNA schade en zonverbranding.
Cenzaa Skincare | Radiance Reglow Sunritual | Hydrate

HYDRATE


Het is goed om je huid en lichaam te hydrateren. Drink daarom voldoende water gedurende zomer en fris je huid op met de Mineral Hydra Mist. Een hydraterende lotionspray die boordevol mineralen zit. Mineralen beschermen de huid en helpen de beschadigde cellen te herstellen.
Cenzaa Skincare | Radiance Reglow Sunritual |Glow

GLOW


De Cenzaa producten zijn rijk aan voedende en verzachtende ingrediënten en bieden een optimaal comfort en herstellen jouw huid. Zorg ervoor dat je jouw huid gezond huid met een peeling of scrub en gebruik twee keer per week een masker om de huid te herstellen en een sunkissed glow te behouden.
 
 

SKIN PREPPING VOOR DE ZON MET HET CENZAA 6-STAPPENPLAN

Wanneer je zonder zonbescherming naar buiten gaan, heb je kans op pigmentvlekken en op den duur huidveroudering. Bereid je huid voor op de komende zonnestralen en geef je huid de bescherming die het verdient. Het Cenzaa 6-stappenplan zorgt voor een perfecte prepping voor je huid. Stap 6 is het beschermen van de huid tegen zon en UV-stralen. 85% van de huidveroudering is namelijk te wijten aan de zon. Hello healthy & sunkissed skin!

Radiance Reglow 6 stappenplan | Cenzaa Skincare