Cenzaa's Age Defense Sun System

365 dagen anti-aging zonbescherming voor een mooie en gezonde huid

ZONPRODUCTEN TEGEN HUIDVEROUDERING

Zomer, zon en zonnestralen, wat genieten we daarvan! Maar let op, een teveel aan UV-straling veroorzaakt schade aan je huid! Een goede skin prepping voor je de zon in gaat in combinatie met goede zonbescherming is een must voor een gezonde en fitte huid. De professionele zonbeschermingsproducten van Cenzaa bevatten antioxidanten, maar geen chemische filters. Deze antioxidanten beschermen je huid tegen huidveroudering. Laat je daarom goed informeren door jouw Cenzaa Huidexpert voor de beste producten voor jouw huid. Benieuwd welk huidtype je bent en welke zonproducten hier het beste bij passen? Doe de zon huidtype test.


Onze Belofte

Mooi en gezond oud worden, dat willen we allemaal. Het beschermen van jouw huid is essentieel om tekenen van vroegtijdige huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpeltjes tegen te gaan. Zonbescherming is het beste anti-aging product en mag dus zeker niet ontbreken in jouw dagelijkse beauty routine, 365 dagen per jaar! Cenzaa's Age Defense Sun System bevat alle producten om jouw lichaam en gezicht optimaal te beschermen tegen de zon. Onze Advanced Suncare collectie is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen. Voorkom zonschade en (vroegtijdige) huidveroudering, zoals rimpels, pigmentatie, ouderdomsvlekjes, verslapping of stress. Wat maakt de zoncollectie Advanced Suncare van Cenzaa uniek?

 • Breedspectrum minerals non-nano zonnefilters voor optimale UV-bescherming
 • Natuurlijke antioxidanten voor bescherming tegen blauwlicht (bluelight)
 • Zonbescherming met skincare voordelen: maximale verzorging tijdens het zonnen
 • Voorkomt zonschade en (vroegtijdige) huidveroudering door zon
 • Vermindert celschade veroorzaakt door de zon

 

Cenzaa sun Ritual

Protect, Hydrate & Glow

Je huid goed voorbereiden en beschermen tegen de zon is hét geheim voor een mooie, gezonde zongebruide huid met een prachtige glow. Bescherm, hydrateer en herstel je huid optimaal met de Advanced Sun en Cenzaa huidverbeterende skincare producten.


Protect

Cenzaa zonneproducten bevatten een UVA en UVB filter en beschermen de huid tegen versnelde afbraak van elastine en rimpelvorming. Daarnaast bieden ze een optimale bescherming tegen DNA schade en zonverbranding.


Hydrate

Het is goed om je huid en lichaam te hydrateren. Drink daarom voldoende water gedurende zomer en fris je huid op met de Mineral Hydra Mist. Een hydraterende lotionspray die boordevol mineralen zit. Mineralen beschermen de huid en helpen de beschadigde cellen te herstellen.


Glow

De Cenzaa producten zijn rijk aan voedende en verzachtende ingrediënten en bieden een optimaal comfort en herstellen jouw huid. Zorg ervoor dat je jouw huid gezond huid met een peeling of scrub en gebruik twee keer per week een masker om de huid te herstellen en een sunkissed glow te behouden.

Bescherm en herstel je huid

bescherm je huid tegen de zon

Protect

Hydrate

Glow

Sun Advanced SPF 50

 • Ultra hoge 5-in-1 zonnebrand
 • Gaat huidveroudering tegen
 • Optimale hydratatie van de huid
 • Zonder witte waas

Velvet Mist

 • Verfrissende lotionspray
 • Vocht herstellend
 • Na het reinigen aanbrengen als toner
 • Stimuleert de opname en de effectiviteit van huid verbeterende skincare na het reinigen

BB Cream Cenzaa Lovely Radiance - Warm Bronze 30ml

 • 365 dagen anti-age bb cream
 • Helpt vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan
 • Draagt bij aan het zichtbaar verminderen van fijne lijntjes
 • Geeft een warme, zomerse gloed op de huid

DE INVLOED VAN DE ZON OP HUIDVEROUDERING

De zon straalt op je huid en geeft je zo de bruine teint waar je zo naar verlangt. Maar ben je er ook van op de hoogte dat 85% van de huidveroudering te wijten is aan onbeschermde blootstelling van de huid aan de zon? Zonnestralen kunnen dus echt funest zijn voor je mooie egale huid. In de zon maakt ons hormoonstelsel het geluks-stofje endorfine aan dat zorgt voor energie en een kortstondig geluksgevoel. Daarnaast is zonlicht goed voor de vorming van vitamine D en een zongekuste huid. Maar wat hebben de zon en huidveroudering met elkaar te maken?

zonbescherming dermatoloog

Bescherm je huid optimaal tegen de zon

Wist jij dat 85% van de huidveroudering veroorzaakt wordt door de zon? En weet jij het verschil tussen UVA en UVB-straling? Deze whitepaper bevat alles wat je moet weten over de zon: hoe zon je veilig en hoe behoud je het langst een sunkissed glow? Voor deze en nog andere sunfacts, download snel ons Cenzaa whitepaper en geniet optimaal van de zon én jouw huid.

Cenzaa Salon Zonadvies


Filter
#hide
Saloncategorie
Reset

Bonnehosstraat 16
8917 HA LEEUWARDEN
06-10819932
jydejong4@hotmail.com

Johan Sebastian Bachlaan 167
2264 WD Leidschendam
0615862726
contact@denisecosmetixs.nl