ZONPRODUCTEN TEGEN HUIDVEROUDERING

Summer, Sun & Selfcare! Cenzaa’s zonproducten helpen en ondersteunen de huid tegen het beschermen van de schadelijke effecten van de zon. Een teveel aan UV-straling veroorzaakt schade aan je huid én stimuleert vroegtijdige huidveroudering. Een goede skinprepping, in combinatie met goede zonbescherming, is daarom een must voor een gezonde en fitte huid.

De professionele zonbeschermingsproducten van Cenzaa bevatten een 4-voudige bescherming tegen UVA (PA+++), UVB, HEV (Blue Light) en draagt bij aan een gebalanceerd microbioom. Vraag een Cenzaa Huidexpert voor advies op maat en voor de meest geschikte producten voor jouw huidwens en huidbehoefte. Benieuwd welk huidtype je bent en welke zonproducten hier het beste bij passen? Doe de Zon Huidtype Test door te starten met de Sun Explorer!Onze Belofte

Mooi en gezond oud worden, dat willen we allemaal. Het beschermen van jouw huid is essentieel om de eerste tekenen van vroegtijdige huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpeltjes, tegen te gaan. Zonbescherming is jouw BFF, het beste anti-aging product en mag zeker niet ontbreken in jouw dagelijkse beautyroutine. 365 dagen per jaar. Cenzaa’s Age Defence Sun System bevat alle producten om jouw lichaam en gezicht optimaal te beschermen tegen de zon. Onze Advanced Suncare collectie is geschikt voor alle leeftijd en huidtypen. Voorkom zonschade en (vroegtijdige) huidveroudering, zoals rimpels, pigmentatie, ouderdomsvlekjes en verslapping!

Wat maakt de zoncollectie van Cenzaa uniek?

 • Breedspectrum met mineraal Non-Nano zonnefilters voor 4-voudige bescherming tegen UVA (PA+++), UVB, HEV (Blue Light) en draagt bij aan een gebalanceerd microbioom door prebiotica
 • Helpt zonschade en tekenen van vroegtijdige huidveroudering te voorkomen door het Age Defence Sun System
 • Helpt celschade veroorzaakt door de zon te verminderen door zonnestralen te blokkeren of te reflecteren
 • Zijdezachte verzorging welke de huid voorziet van een natuurlijke glans
 • Laat geen witte waas achter en is waterbestendig
 • Goed voor de huid en het mariene milieu

 


Cenzaa sun Ritual

Protect, Hydrate & Glow

Je huid goed voorbereiden en beschermen tegen de zon is hét geheim voor een mooie, gezonde zongebruinde huid met een prachtige glow. Bescherm, hydrateer en herstel je huid optimaal met de Advanced Sun en Cenzaa huidverbeterende skincare producten.


Protect

Cenzaa zonproducten bevatten een UVA- en UVB-filter en beschermen de huid tegen versnelde afbraak van elastine en rimpelvorming. Daarnaast bieden ze een optimale bescherming tegen DNA schade en zonverbranding.


Hydrate

Het is goed om je huid en lichaam te hydrateren. Drink daarom voldoende water gedurende zomer en fris je huid op met de Velvet Mist. Een hydraterende lotionspray die boordevol mineralen zit. Mineralen beschermen de huid en helpen de beschadigde cellen te herstellen.


Glow

De Cenzaa producten zijn rijk aan voedende en verzachtende ingrediënten en bieden een optimaal comfort en herstellen jouw huid. Zorg ervoor dat je jouw huid gezond huid met een peeling of scrub en gebruik twee keer per week een masker om de huid te herstellen en een sunkissed glow te behouden.

Bescherm en herstel je huid

bescherm je huid tegen de zon

Protect

Hydrate

Glow

Sun Shield Bundle

 • Ontvang €10 voordeel
 • Gaat huidveroudering tegen
 • Optimale hydratatie van de huid
 • Zonder witte waas

Velvet Mist

 • Verfrissende lotionspray
 • Vocht herstellend
 • Na het reinigen aanbrengen als toner
 • Stimuleert de opname en de effectiviteit van huid verbeterende skincare na het reinigen

BB Cream Cenzaa Lovely Radiance - Warm Bronze 30ml

 • 365 dagen anti-age bb cream
 • Helpt vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan
 • Draagt bij aan het zichtbaar verminderen van fijne lijntjes
 • Geeft een warme, zomerse gloed op de huid

DE INVLOED VAN DE ZON OP HUIDVEROUDERING

Zonlicht is goed voor vorming van Vitamine D. Echter kan te veel zonlicht ernstige huidschade opleveren en veroudert zonlicht altijd de huid! Meer dan 80% van de verouderingsproblemen van de huid worden veroorzaakt door de zon. De stralingen in zonlicht kunnen de huid beschadigen tot in de celkern, waar ons DNA zich bevindt. Een cel met beschadigd DNA kan niet meer goed functioneren. Dat heeft negatieve invloed op het herstelmechanisme van de huid, met onder andere vroegtijdige huidveroudering tot gevolg. Daarnaast verslechteren UV-stralen ook de aanmaak van nieuw collageen in de huid en zorgt het ervoor dat collageen en elastine afbreken. Wanneer collageen afneemt in de huid, verslapt de huid en ontstaan uiteindelijk rimpels. Door overmatige blootstelling aan de zon kan tevens de aanmaak van pigment verstoord raken, met pigmentvlekken tot gevolg.

Om je collageen, het vochtgehalte en de vitaliteit van de huid te beschermen en om de eerste tekenen van vroegtijdige huidveroudering, pigmentverstoring en ernstige vormen van zonschade zoveel mogelijk tegen te gaan, is het een must om de huid goed en dagelijks te beschermen tegen UVA- en UVB-schade. Maak van het gebruik van Cenzaa’s Advanced Suncare een standaard onderdeel binnen jouw beautyroutine.

zonbescherming dermatoloog

Bescherm je huid tegen de zon

Wist jij dat meer dan 80% van de huidveroudering veroorzaakt wordt door de zon? En weet jij het verschil tussen UVA- en UVB-straling? UVA-stralen dringen dieper door en veroorzaken vroegtijdige huidveroudering, terwijl UVB-stralen vooral verbranding en huidkanker veroorzaken. UV-straling is elke dag aanwezig, 365 dagen per jaar. Zonbescherming is daarom essentieel, ongeacht het seizoen of weer. De verwachte hoeveelheid UV wordt uitgedrukt in de zonkracht, een UV-index die in ons land kan variëren van 1 (zeer weinig) tot 8 (maximale hoeveelheid UV-zonlicht).

Effect van HEV (blauw licht)

Blauw licht, afkomstig van de zon en elektronische apparaten, dringt dieper door in de huid dan UV-straling en beschadigt belangrijke stoffen, zoals collageen en elastine. Dit veroorzaakt vrije radicalen die huidveroudering versnellen.

4-voudige zonbescherming

Zonbescherming is dus altijd nodig, omdat zonschade in de huid wordt opgeslagen en later problemen kan veroorzaken. Door dagelijks een 4-voudige bescherming met Cenzaa’s Advanced Suncare producten te bieden aan je huid, bescherm je je huid, ondersteun je je gezonde huidmicrobioom en help je zonschade te voorkomen. 365 dagen per jaar.

Cenzaa Salon Zonadvies


Filter
#hide
Saloncategorie
Reset

Bonnehosstraat 16
8917 HA LEEUWARDEN
06-10819932
jydejong4@hotmail.com

Johan Sebastian Bachlaan 167
2264 WD Leidschendam
0615862726
contact@denisecosmetixs.nl