Flawless Skin Therapy 120ml

Multifunctionele 3-in-1 formule

PH 3,7vegan-icoon-skin-rhythm Veganmicroplastics-vrij-icoon-skin-rhythm Microplastic Vrij Product for day & night

Flawless Skin Therapy is een multifunctionele 3-in-1 formule welke is in te zetten als anti-aging fruitzuurlotion, dieptereiniger en als pre-serum in één.
Inhoud: 120 ml 


Skin Benefits:

  • Fruitzuurlotion, dieptereiniger en pre-serum in één
  •  Verwijdert dode huidcellen voor een natural glow
  •  Egaliseert de huid en verheldert de teint
  •  Verhoogt het vochtgehalte met bijna 25%*
  • Verbetert de elasticiteit van de huid drastisch met bijna 94%*
  • Bestrijdt actief ontstekingen, onzuiverheden en vergrote poriën
  • Vermindert roodheid

*Na 28 dagen bij regelmatig gebruik.

 

 

€ 39,95
Op voorraad
SKU
C1088

Met 2% Salicyl Acid en Paullinia Cupana Seed Extract

Flawless Skin Therapy is een multifunctionele 3-in-1 formule welke is in te zetten als anti-aging fruitzuurlotion, dieptereiniger en als pre-serum in één.

Dankzij de toevoeging van 2% Salicylzuur worden dode huidcellen verwijderd en wordt de huid tot diep in de poriën gezuiverd. Salicylzuur vermindert tevens onzuiverheden, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert roodheid in de huid waardoor de huid egaler en rustiger wordt.
Paullinia Cupana-zaadextract is een actief anti-aging ingrediënt welke rijk is aan antioxidanten en cafeïne. Dit plantenextract stimuleert de microcirculatie en geeft een frisse uitstraling, beschermt de huid tegen oxidatieve stress, heeft verstevigende eigenschappen en maakt de huid zichtbaar en voelbaar strakker en gladder.
Dagelijks gebruik van de Flawless Skin Therapy resulteert in een heldere, gladde en fris ogende huid.

HUIDCONDITIE
Flawless Skin Therapy is geschikt voor ieder huidtype.
Is je huid gevoelig of gedehydrateerd? Is je huid droog of juist iets vetter? Nog jong of alrijper? Vertoont je huid roodheid of is je huid ontstekingsgevoelig? Iedere huid profiteert van de bijzondere Triple Action werking welke de Flawless Skin Therapy biedt.

Let op!
Door het gebruik van Salicylzuur wordt de huid gevoeliger voor zonlicht. Gebruik daarom overdag altijd een Cenzaa SPF en beperk directe en langdurige blootstelling aan de zon. We adviseren je dit product niet te gebruiken bij een allergie voor aspirine, tijdens zwangerschap of tijdens de borstvoedingsperiode

Meer informatie
Tips

PERFECT COMBINATION

De Skin Rhythm producten zijn in te zetten en te combineren met reguliere Cenzaa producten en te integreren binnen je Cenzaa’s 6-stappenplan beautyroutine.

TIP! Het gebruik van de Miracle Cleanser in combinatie met de Flawless Skin Therapy zuivert, egaliseert en verfijnt de huid op een magische wijze.

Het is van absoluut toegevoegde waarde om de Illuminating Mist als tussenstap in te zetten binnen je Skin Rhythm reinigingsritueel. Door de Illuminating Mist aan te brengen na de Miracle Cleanser én voordat je de Flawless Skin Therapy aanbrengt, ervaar je de kracht van de combinatie van AHA- en BHA-fruitzuren. De huid wordt hierdoor op een nog intensiever niveau geëgaliseerd en geactiveerd.

Gebruik

CENZAA'S BEAUTY ROUTINE

Breng ’s ochtends en ’s avonds een pompje Flawless Skin Therapy aan op een gereinigde huid en verdeel deze, met wattenpads of met je handen, over de huid. Vermijd hierbij oogcontact. Neem de liquid niet af en laat deze volledig inwerken voor maximaal resultaat. Verzorg je huid overdag met de Magical Moist Drops en een Cenzaa SPF en ‘s avonds met de Iconic Youth Elixer.

TIP! Door de Melting Srub Balm 2x per week toe te voegen aan je Cenzaa reinigingsritueel ervaar je een fluweelzachte huid zoals je deze nog nooit hebt ervaren.

Inhoud gr/ml 100-200
Cenzaa stap Stap 1 - Reiniging, Stap 2 - Dieptereiniging, Stap 3 - Power Serums

Scientifically proven ingredients your skin will love

Salicyl Acid 2%
Salicyl Acid is een betahydroxyzuur (BHA) welke het vermogen heeft om dode huidcellen op te lossen, diep door te dringen in de poriën en helpt om onzuiverheden te verminderen. Het zorgt tevens voor een verheldering van de huid en verfijnt de huidtextuur door de celvernieuwing te stimuleren.

Paullinia Cupana-zaadextract
Een actief anti-aging ingrediënt welke rijk is aan antioxidanten en cafeïne. Dit plantenextract stimuleert de microcirculatie en geeft een frisse uitstraling, beschermt de huid tegen oxidatieve stress, heeft verstevigende eigenschappen en maakt de huid zichtbaar en voelbaar strakker en gladder.Aqua(Water), Methylpropanediol, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Salicylic Acid, Paullinia Cupana Seed Extract, Glyceryl Glucoside, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Benzoate

  • Zorgt voor een zichtbaar strakke en gladde huid
  • Vermindert roodheid
  • Bevat 2% Salicylzuur

Producten die mogelijk interessant zijn