SAMEN GROEIEN NAAR EEN PROFESSIONELE ONDERNEMING

Wilt u zich graag onderscheiden ten opzichte van andere salons en huidinstituten?

Cenzaa biedt uw salon maximale ondersteuning door een compleet scala aan trainingen, professionele masterclasses, persoonlijke begeleiding en marketingtools. Alles met de doelstelling om te inspireren, motiveren en te stimuleren en samen het maximale bereiken. Ontdek de wereld van Cenzaa en wat wij voor u kunnen betekenen!
Love Cenzaa as much as we do!

 

CENZAA ACADEMY

Door haar ervaring weet Cenzaa dat langdurige partnership met professionele salons het beste biedt voor beiden. Voor u, als salon, én voor Cenzaa. Daarom biedt Cenzaa u als gediplomeerd schoonheidsspecialist de ultieme uitdaging om samen te bouwen aan uw vakkundige salon!

Cenzaa biedt u een totaalconcept van ultieme beleving en maximale huidverbetering. In de inspirerende omgeving van de Cenzaa Academy op een sfeervolle hoeve wordt u opgeleid tot een Cenzaa Professional met uw eigen expertise. Wij zullen u coachen naar het hoogste kennisniveau zodat u met uw salon kunt groeien naar het level van een Cenzaa ‘Quality Salon’ !

Cenzaa Academy
 

Cosmedical Therapist

COSMEDICAL THERAPIST

Revolutionaire huidverbeterende behandelmethoden kunt u als Cenzaa Cosmedical Salon uitvoeren na uw scholing als Cenzaa Cosmedical Therapist.

Skin therapist

SKIN THERAPIST

Binnen de Academy kunt u zich verder ontwikkelen en uw ambities waar maken op het gebied van huidverbetering als Advanced Skin Salon.

Well-being Expert

WELL-BEING EXPERT

Als Wellness Expert kunt u uzelf profileren als unieke Wellness Salon met de ultieme Cenzaa Face, Body & Soul Wellness belevingen.

 

JA, IK BEN BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VAN
DE CENZAA ACADEMY VOOR MIJN SALON!

Wilt u meer informatie over onze trainingen, seminars en/of masterclasses? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 074-2783500 of stuur ons een e-mail. Graag horen wij van u waar uw interesses liggen.


VUL HET FORMULIER IN