maak-kennis-met-de-verzorgingsproducten-van-cenzaa

Kennismakingsset Day & Night Routine

VAN €57,90 VOOR €39,95.

Ontdek nu de ultieme huidverzorgingservaring met de Day & Night Skin Rhythm Routine set van Cenzaa, een waardevolle introductie tot ons luxe assortiment.

Er zitten vijf deluxe mini-producten, zorgvuldig samengesteld om je huid te ondersteunen tijdens zowel de dag als de nacht in de set. Deze producten zijn doordrenkt met specifiek afgestemde ingrediënten die elkaar aanvullen, waardoor je huid wordt verwend met alles wat het nodig heeft voor een stralende teint, zelfs als je ontwaakt.

Met multifunctionele eigenschappen bieden deze producten een unieke ochtend- en avondroutine die moeiteloos geïntegreerd kan worden in je dagelijkse skincare routine. Grijp nu je kans om je huid te verwennen met de liefdevolle zorg die het verdient, en ervaar de transformatie met de Day & Night Skin Rhythm Routine set van Cenzaa. Geschikt om kennis te maken met Cenzaa of om toe te voegen naast de verzorgingsproducten die jij al gebruikt van Cenzaa.Shop de set

SKIN RHYTHM FAVORITES

Shop nu één van onze favorieten
Cenzaa: Huidverzorging voor anti-aging

Cenzaa biedt kwalitatief hoogwaardige producten aan en geeft je de tools voor een gezonde lifestyle. Een van die tools is het unieke 6-stappenplan dat wij ontwikkelden. Ontdek het bewezen effectieve thuisprogramma dat bijdraagt aan maximaal huidresultaat. Het zit namelijk in ons krachtige DNA om huidverbetering te willen stimuleren. Het beste beter te maken. Volledig afgestemd op jouw behoefte, zodat jij de allerbeste versie van jezelf wordt!Lees meer
cenzaa-stappen-plan

art and science of natureCenzaa werkt samen met vooraanstaande laboratoria en ontwikkelt samen met hen veilige, revolutionaire huidverbeteringsproducten. Nergens ter wereld vind je hogere concentraties actieve werkstoffen in huidverbeteringsproducten dan bij Cenzaa. We nemen het revolutionaire PCN2-systeem als basis en dat maakt Cenzaa marktleider op het gebied van innovatieve, wetenschappelijk bewezen formules.

Ontdek meer

Wat is jouw huidtype?

Wat is jouw huidtype?

Hoeveel aandacht heeft jouw huid nodig? Hoe behoudt jouw huid een jonge en gezonde uitstraling? Hoe zorg jij voor maximale huidverbetering van jouw huid? Ontdek jouw huidtype en de bijbehorende huidverbeterende verzorging van Cenzaa!

Award Winning Product

Award Winning
  Product

Blogs

SPICE UP YOUR SKINCARE ROUTINE MET CENZAA SPICY SKIN
  SHOCK

SPICE UP YOUR SKINCARE ROUTINE MET CENZAA SPICY SKIN SHOCK

Wat gebeurt er met de huid
  als we ouder worden?

Wat gebeurt er met de huid als we ouder worden?

Invloed van voeding op de huid

Invloed van voeding op de huid

REVIEWS

 • De producten geven mijn gezicht heel veel rust, wat betekent dat ik minder pukkeltjes, puisten en minder vlekken in het gezicht heb. Ik zou het iedereen aanraden!


  C uit Nieuw-Weerdinge
 • Cenzaa heeft een breed assortiment, dus voor iedere huid is er een passend product. Het zijn hele fijne producten, ook geschikt voor de gevoelige huid.


  Jeanet Van Wijngaarden uit Hoogeveen
 • Geweldig! Producten komen overeen zoals deze beschreven worden.


  Sabine Hofsink uit Bergentheim