Spice up your skincare routine met Cenzaa Spicy Skin Shock

Spice up your skincare routine met Cenzaa Spicy Skin Shock

Een intensieve zuurstofboost voor je huid: Cenzaa Spicy Skin Shock wakkert de celactiviteit aan en stimuleert op krachtige wijze de doorbloeding. Dit huidverbeterende cell activating masq zorgt voor een gladdere huid en egalere teint. Niet voor niets is het een van onze favorieten! Maar hoe pas je Spicy Skin Shock precies toe in je routine? En welke ingrediënten zorgen voor dat wow-effect?

De hoogste concentratie PCN2® voor een stralende huid
De zuurstofboost die Cenzaa Spicy Skin Shock aan je huid geeft, is te danken aan de hoogste concentratie PCN2®. PCN2® is een combinatie van phytoceuticals, cosmeceuticals, nutraceuticals en neuroceuticals. In Spicy Skin Shock vind je uit elke categorie hoogwaardige ingrediënten, waaronder kalmerende allantoïne en zonnebloemolie (phytoceuticals), glycolzuur, pyrodruivenzuur en niacinamide (cosmeceuticals), vitamine E en jojobaolie (nutraceuticals) en bethaphroline (neuroceuticals). Deze uitzonderlijke combinatie zorgt ervoor dat de huid flink wordt gestimuleerd en dat de huid een zuurstofimpuls krijgt. En dat zie je!

Een stralende teint
Een combinatie van zuren (glycolzuur, pyrodruivenzuur, appelzuur, melkzuur en wijnsteenzuur) zorgt voor een krachtige exfoliatie van de huid. Dode huidcellen worden losgeweekt, de huid wordt gehydrateerd en een doffe teint verandert in een stralende glow. Door de hoge concentratie zuren wordt de huid na gebruik wat rood. Niet schrikken, dat hoort erbij. De roodheid betekent dat de huid wordt geactiveerd en de doorbloeding aan het werk wordt gezet. Ook voelt de huid na Spicy Skin Shock gladder en egaler aan. Dit komt omdat de huid is ontdaan van dode huidcellen. Om de huid tegelijkertijd te kalmeren, is allantoïne toegevoegd. Dit natuurlijke ingrediënt brengt de huid tot rust en vermindert roodheid.

Laat je huid wennen
Omdat Spicy Skin Shock een hoge concentratie actieve ingrediënten is het belangrijk de inwerktijd op te bouwen, zodat de huid rustig kan wennen aan de PCN2®. Hoe lang je het masker laat inwerken, kan de Cenzaa-huidexpert je vertellen. Goed om te weten: het gebruik wordt altijd afgestemd op jouw huidtype. Vergeet je skincare routine niet af te sluiten met een serum, crème en SPF geschikt voor jouw huidtype. Heb je een overgevoelige huid, rosacea of actieve acne? Dan is Spicy Skin Shock helaas niet geschikt voor jouw huid.

Heb jij Spicy Skin Shock al aan je skincare routine toegevoegd?