Huidverbetering op het hoogst haalbare niveau | Blog

HUIDVERBETERING OP HET HOOGST HAALBARE NIVEAU

Waarom Cenzaa trendsetter is op het gebied van resultaatgerichte en revolutionaire smart skincare

Wetenschap, innovatie en technologie zijn belangrijke elementen in onze maatschappij. Wist jij dat wetenschap ook een essentiële rol speelt bij de ontwikkeling van alle Cenzaa producten en behandelingen? Elk jaar op 10 november wordt de Wereld Wetenschapsdag voor Vrede en Ontwikkeling gevierd. In deze blog lees je waarom Cenzaa trendsetter is op het gebied van 
resultaatgerichte en revolutionaire smart skincare en welke rol wetenschap, innovatie en geavanceerde apparatuur hierin speelt.

Op het gebied van professionele huidverbetering behoort Cenzaa tot één van de meest succesvolle cosmeticamerken. Door de unieke samen­werking met vooraanstaande laboratoria, ontwikkelt Cenzaa sinds 2008 hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten. Welke innovaties ken jij al?
Eerste ter wereld met pcn2 formule

EERSTE TER WERELD MET PCN2® FORMULE

Cenzaa is revolutionair door de resultaatgerichte innovatie PCN2® formulering. Het intelligente en doeltreffende cosmeceutical systeem dringt diep door in de huid en zorgt voor baanbrekende huidverbetering. Met het PCN2®-systeem is  dankzij de wetenschap van Cenzaa de volgende stap gezet tussen crèmes op recept en cosmeceuticals. In crèmes die samengesteld zijn op basis van dit systeem, worden vier cosmeceuticals per product toegevoegd, die invloed hebben op je totale gezondheid.

Het grote voordeel van het PCN2®-systeem: het werkt oplossingsgericht én zonder bijwerkingen! Je eigen schoonheid wordt van buiten en binnen verzorgd; want immers, je huid is de spiegel van jouw binnenkant.

WIST JE DAT...
de producten van Cenzaa volledig zijn geïnspireerd op de natuur? Ze bevatten daarom 100% natuurlijke werkstoffen en zijn vrij van o.a. parabenen, petrolaten, paraffine en minerale oliën.

Skin Science: altijd op zoek naar de perfecte combinatie tussen wetenschap en natuur

De perfecte combinatie van wetenschap en natuur komt op harmonieuze wijze samen bij Cenzaa. Wij maken voor de ontwikkeling van doeltreffende en huidverbeterende producten en behandelingen gebruik van het beste van twee werelden: The Art of Science and Nature. Het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen, smart skincare en wetenschap.
World Science Day werd in 2001 door UNESCO uitgeroepen en voor het eerst in 2002 gevierd. Door de wetenschap nauwer met de samenleving te verbinden, wil World Science Day ervoor zorgen dat wij met z’n allen op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de wetenschap. Het onderstreept ook de rol die wetenschappers spelen bij het verduurzamen van onze samenlevingen.

MORE WOW! Ken jij deze Cenzaa innovaties al?

Voor iedere huidwens en voor elk huidprobleem werken we naar resultaatgerichte huidverbetering. Daarbij staat de huid altijd centraal. Cenzaa is de innovatieve oplossing bij Acne, Couperose, Rosacea, vale en grauwe huid, Pigmentatie, Littekens, Anti-aging, Huidverbetering, Huidverjonging en Contourverbetering.