Wist je dat je producten uit de nieuwe Skin Rhythm collectie perfect kunt combineren met andere producten van Cenzaa? De unieke formules van Skin Rhythm zijn speciaal ontworpen om een harmonieuze werking te creëren met de rest van het uitgebreide Cenzaa assortiment. We willen je graag meenemen in hoe je deze collectie kunt opnemen in jouw huidverzorgingsroutine. Ontdek de kracht van deze combinaties, leer hoe ze elkaar aanvullen en versterk jouw routine met de voordelen van deze combinaties. Laten we samen de perfecte balans voor jouw huid bereiken!

illuminating-mist-en-flawless-skin-therapy-combineren-voor-stralende-uitstraling

Illuminating Mist en Flawless Skin Therapy het perfecte duo

De AHA in de Illuminating Mist en de BHA in Flawless Skin Therapy zorgen ervoor dat de huid op een milde manier geëxfolieerd wordt door de verbindingen los te maken die doffe, dode huidcellen aan de oppervlakte houden. Zodra deze verbindingen verbroken zijn, laat de huid op natuurlijke wijze dode huidcellen los. Hierdoor worden producten die daarna worden gebruikt beter opgenomen door de huid, wat resulteert in een stralende en frisse uitstraling.

Spicy Skin Shock en Melting Scrub Balm

Door de Melting Scrub te combineren met de Spicy Skin Shock krijg je een magisch gevoel. De Melting Scrub maakt je huid fluweelzacht en in combinatie met de cel-activerende Spicy Skin Shock wordt je huid extra gestimuleerd. Dit zorgt niet alleen voor een gladde huid, maar ook voor een prachtige glow. Gebruik 1 à 2 pompjes van de Spicy Skin Shock door de Melting Scrub Balm voor een optimaal resultaat.

miracle-cleanser-van-skin-rhythm-combineren-met-spicy-skin-shock

Magical Moist Drops & CC Minerals:

Dit duo biedt niet alleen uitstekende (zon)bescherming, maar geeft je huid ook direct een egale teint! Door de intensief hydraterende en voedende druppels van de Magical Moist Drops te combineren met de CC Minerals, wordt je huid optimaal gehydrateerd en krijgt ze een matte finish met een zonnige gloed.

magical-moist-drops-van-skin-rhythm-combineren-met-cc-minerals

TIP: Voor een extra mooie glow, meng je een druppel van de VitC Oil Elixer met je CC Minerals.

Iconic Youth Elixer & Ultimate Contour Lift oogcrème:

Het voordeel aan deze twee producten is dat ze beide in te zetten zijn als masker in de avond. Je kunt ze op je gezicht aanbrengen en laten intrekken. De kracht van de Iconic Youth Elixer zit in de gouden combinatie van een natuurlijke vorm van Retinol én Bakuchiol. Deze natuurlijke high tech formule helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, maakt de huid steviger, verfijnt de huidtextuur, maakt de huidteint gelijkmatiger en vermindert zichtbaar roodheid en huidverkleuringen veroorzaakt door zonneschade en milieu-invloeden. De Ultimate Contour Ligt oogcrème draagt bij aan het opvullen van fijne lijntjes en rimpels, het voeden en herstellen van de huid rondom de ogen en zorgt voor een stralend, zijdezacht en gladgestreken oogcontour. Als je het beide laat intrekken ontwaak je de volgende ochtend met een frisse uitstraling.

nachtserum-iconic-youth-elixer-skin-rhythm-combineren-met-oogcreme-ultimate-contour-lift

Met deze tips combineer je de verzorgingsproducten van Skin Rhythm eenvoudig met het uitgebreide Cenzaa assortiment.