Met deze tips word jij een pro in het hydrateren van de huid | Blog

Met deze tips word jij een pro in het hydrateren van de huid

Komt het hydrateren van jouw huid ook steeds hoger op je to-do lijst te staan, nu warmte en zonlicht steeds meer invloed krijgen op je huid? Gelukkig zijn er enkele stoffen die kunnen helpen de huid weer gezond en minder vochtarm te maken. Wist je dat niet alleen de zon, maar ook airconditioning een droge huid veroorzaakt? Gelukkig zijn er enkele stoffen die kunnen helpen de huid weer gezond en minder vochtarm te maken. Lees snel onderstaande tips, zodat jij straks als een pro jouw huid op de perfecte manier hydrateert.

Liefde voor de huid en de natuur

We love the gift of nature! Want het is wel zo fijn als die hydraterende oppepper voor je huid op een gezonde en verantwoorde wijze kan. Onze revolutionaire Cenzaa producten worden vervaardigd met gezonde ingrediënten en liefde voor de aarde. In elk product vind je de levenskracht van planten terug. Met het Cenzaa PCN2®-systeem is de volgende stap gezet tussen crèmes op recept en cosmeceuticals. Het intelligente en doeltreffende systeem heeft een ongekend hoge concentratie werkstoffen, dringt diep door in de huid en zorgt daardoor voor baanbrekende huidverbetering.

Het allerbelangrijkste: water Klinkt aannemelijk, maar water is de basis van een huid en lichaam met een goede vochtbalans. Je moet in droge periodes van het jaar simpelweg meer water drinken. Het is echter niet zo dat extreem veel water drinken een positief effect heeft op je huid: genoeg is genoeg.

MAXIMAAL VITALISERENDE VOCHTBOOSTER!

Voor thuisgebruik heeft Cenzaa prachtige producten die je huid voorzien van een hoge dosis vochtherstellende ingrediënten. De Cenzaa Sweet Power [24H Intensive Cellular Moist Complex] is een zeer intensief vochtregulerend en vitaliserend serum dat vervroegde huidveroudering tegengaat. Jouw huid krijgt een stralende teint dankzij een hoge concentratie werkstoffen, zoals het unieke 72hr Totalmoist Complex, Vitamine E en Niacinamide.

Niacinamide versterkt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid omdat het zorgt voor de aanmaak van ceramisten en vrije vetzuren. Deze natuurlijke huidvetten helpen de huidflora te herstellen. Resultaat: je huid verliest daardoor minder vocht en is beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast heeft niacinamide een licht exfoliërende werking. De kans dat je last krijgt van schilfertjes wordt daardoor vermindert. Gebruik de Cenzaa Sweet power als onderdeel van jouw Cenzaa 6-stappenplan en gebruik deze zowel in de ochtend als in de avond voor maximaal resultaat. Je zult zien dat je huid dan zichtbaar gladder en stralender wordt!

Hydraterende voeding

Een mooi gehydrateerde huid heeft naast de juiste huidverzorging ook voedingsstoffen nodig om van binnenuit naar buiten toe te stralen. Liefde voor een mooie huid moet van twee kanten komen. Met de Cenzaa “INSIDE OUTSIDE” filosofie ben je al op de juiste weg. Bepaalde voedingswaren staan bekend om hun hydraterende werking. Ze helpen eerst je spijsverteringsstelsel om gehydrateerd te blijven maar hydrateren via die weg ook je lichaam en je huid. Zet bijvoorbeeld avocado, olijfolie, zalm en watermeloen wat vaker op je menu in droge periodes van het jaar

Kampioen in hydrateren: Hyaluronzuur

Is jouw huid toe aan een intensieve vochtboost en ben je op zoek naar een professional die je hierbij kan helpen? De Cenzaa Hyaluron Therapy is een prachtige behandeling die je als upgrade bij elke Cenzaa behandeling kan boeken. Jouw Cenzaa huidexpert zorgt er voor dat het vochtgehalte in de huid in haar totaliteit wordt verbeterd. Deze heerlijke huidverbeterende behandeling is geschikt voor ieder huidtype en ook nog eens perfect in te zetten voor de ouder worden de huid.

Nog niet bekend met hyaluron? Hyaluron is een lichaamseigen stof welke zich in het bindweefsel bevindt. Het zorgt ervoor dat de productie van collageen en elastine wordt verhoogd en is verantwoordelijk voor de hydratatie in de huid. Dit ingrediënt heeft een goed vochtvasthoudend vermogen.