VitC Oil Elixer van Cenzaa heeft veel voordelen voor de huid

Heeft jouw huid behoefte aan voeding en comfort en wil jij een gezonde glow?

Neem dan onze Cenzaa Vitc Oil Elixer op in jouw skincare routine

Of je nu jouw vermoeide huid een boost wilt geven of huidveroudering wilt voorkomen. Cenzaa’s Vitc Oil Elixer is een anti-age serum boordevol krachtige ingrediënten die een geweldige voedingsbron zijn voor de huid. Dit serum heeft heel veel skin benefits en is dé effectieve oppepper en vitamineboost voor iedere huid!

Meer dan een anti-aging serum

Dankzij de vegan friendly formule, vol antioxidanten is dit serum niet alleen gericht op het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Het serum nog veel meer voordelen:

  • Het draagt bij aan een egale en stralende glow;
  • Vervaagt pigmentvlekken;
  • Verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid;
  • Vermindert ruwheid en droogheid;
  • Voedt, herstelt en beschermt de huid;
  • Geeft een energieboost aan de vermoeide huid.

 

Wat maakt het VitC Oil Elixer serum uniek?

Vitamine C

Eén van de ingrediënten is Vitamine C. Een niet irriterende en zeer effectieve, stabiele vorm van Vitamine C. Deze vorm van Vitamine C komt pas vrij en wordt pas actief wanneer je het aanbrengt op de huid. Dit houdt in dat de beste resultaten die vitamine C kan leveren direct aan de huid worden afgegeven, tot de laatste druppel olie-serum aan toe.

Plantaardige oliën in de mix

Het serum is verrijkt met een mix van meerdere plantaardige oliën waaronder argan olie, macadamia olie en hennepzaad olie. In combinatie met de vitamine C wordt de huid gevoed en zorgen ze samen voor een fluweelzacht huidgevoel.

Let your skin glow

Ook is er happybelle toegevoegd aan het serum. Happybelle bevat een fyto-endorfinecomplex op basis monnikspeper. Dit staat o.a. bekend om haar stemming verbeterde werking. Uniek aan dit ingrediënt is dat het een gevoel van welzijn en geluk kan veroorzaken.
Andere voordelen van Happybelle voor de huid zijn:

  • Het verhoogt de hydratatie en stevigheid van de huid;
  • Minimaliseert diepere lijnen en fijne rimpels;
  • Het stimuleert de aanmaak van callogeen.

Het bestrijdt hiermee met succes alle tekenen van veroudering en zorgt voor een gladde stralende huid. Bekijk alle ingrediënten van Cenzaa VitC Oil Elixer.