Skin & Science | Is huidverjonging een verslaving? | Blog

SKIN & SCIENCE | IS HUIDVERJONGING EEN VERSLAVING?

Minder plekjes en vlekjes, gladder, steviger, minder rimpels en gelift? Resultaten voor je huid die jij óók kunt behalen! Iedere huid is anders en om goed te kijken op welke wijze cosmedische huidverjonging bij je past, brengt een Cenzaa Huidexpert eerst de aard van de huidveroudering in beeld. Waarbij je natuurlijk jouw wensen voor huidverjonging bespreekt.

Met de juiste huidverbeterende producten en specialistische Anti-Age behandelingen gericht op jouw huid, in combinatie met gezonde voeding en lifestyle zorg je samen met de Cenzaa Huidexpert ervoor dat je uiteindelijk de stap naar huidverjonging kan maken. Huidverjonging is geen verslaving, maar een levensstijl, die je naast  resultaat ook gezondheid, geluk en vitaliteit geeft. Daarom dus dat op maat gemaakte stappenplan, speciaal voor jou!

Revolutionair resultaat in kuurverband!

Nadat de huidveroudering op de rem is gezet, wordt het tijd om te gaan werken aan huidverjonging. Omdat je je huid laat kennismaken met een nieuw, natuurlijk proces is het groot belang dat dit in goede harmonie gebeurd. Alleen dan kan de huidkwaliteit worden verbeterd en kan je je huid een aantal jaren terug in de tijd zetten. De Cenzaa Huidexpert maakt daarom gebruik van revolutionair maatwerk in kuurverband.

Wist je dat?

Alle Cenzaa producten geselecteerde werkstoffen bevatten in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4%? Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumerieën!  Nergens ter wereld vind je hogere concentraties actieve werkstoffen in huidverbeteringsproducten dan bij Cenzaa. Cenzaa werkt volgens het revolutionaire PCN2© systeem, waarbij maximale huidverbetering (van buiten en van binnen) samen gaat met een intense wellnessbeleving. Dit is de kracht van Cenzaa! #cenzaaskinscience.

Revolutionair resultaat in kuurverband!
Cosmedische huidverjonging, ook iets voor mij?

Cosmedische huidverjonging, ook iets voor mij?

Ben je overtuigd dat cosmedische huidverjonging ook de oplossing voor jou kan zijn? Maar geven je drukke gezinsleven, uitdagende baan of andere persoonlijke situaties je het gevoel dat deze stap naar een nieuwe levensstijl lastig gaat worden? De Cenzaa Huidexpert kan je hier volledig in begeleiden. Samen bepaal je bijvoorbeeld waar jouw grootste wens voor huidverjonging ligt, maak je een tijdspad voor de rem op huidveroudering (en start je eerst met een enkele huidverjongende behandeling). Je zult zien dat deze nieuwe levensstijl steeds vanzelfsprekender gaat worden.

Voortaan doe je thuis op de bank een kleine work-out voor je gezichtsspieren, terwijl je met een glimlach door jouw voor- en na foto’s swiped. Wat ontzettend gaaf dat fantastische resultaat! #cenzaaskinscience.

Volgende week...

Volgende week krijg jij in de Skin & Science weken meer te weten over Cosmeceuticals. Weet jij wat dit zijn en wat ze voor jouw huid kunnen betekenen? Houd Facebook in de gaten!