Gaat door scrubben je mooie bruine kleur verloren? | Blog

Gaat door scrubben je mooie bruine kleur verloren?

Je zou het misschien denken! Nu de zomer is ingetreden wil je het liefst een mooi egaal bruin kleurtje. Natuurlijk wil je daar zo lang mogelijk van blijven genieten. Scrub je je bruine huid er met scrubben dan zo weer af? Juist niet! Maar hoe zit dat dan?

SCRUBBEN GEEFT JE JUIST EEN EGALE BRUINE KLEUR

Scrubben zorgt er juist voor dat je mooier bruin wordt én blijft! Hoe dit komt? Scrubben heeft geen effect op de aanmaak van je pigmentcellen, die worden namelijk aangemaakt in de onderste laag van de epidermis. Door scrubben verwijder je de dode huidcellen en dit is juist de bovenste laag van je huid. Hierdoor komt het pigment veel beter tot zijn recht en word je veel egaler bruin!

SCRUBBEN MAAR...

Twee tot drie keer in de week scrubben heeft als gevolg dat alle huidverzorgingsproducten die je daarna opbrengt beter in de huid worden getransporteerd. Vooral in de zomer dus! Is om de dag scrubben iets te veel voor je huid? Microdermabrasion Polish polijst de huid intensief met fijne microdermabrasie korrels. De exclusief geformuleerde scrub crème egaliseert en verfijnt de structuur en textuur van de huid zonder te beschadigen of te irriteren.

Oneffenheden, fijne lijntjes, grove poriën, rimpels en littekens worden zichtbaar verzacht. Actieve ingrediënten hydrateren, herstellen en versterken de huid diep en zorgen voor een egale en stralende teint.

Wanneer moet je scrubben? Scrubben nadat je net in de zon geweest bent is natuurlijk geen goed idee. Je huid is kwetsbaar nadat het net zon gevoeld heeft. Daarom is ’s ochtends het ideale moment van de dag om te scrubben. Doordat je scrubt, wordt je gezichts- en zonnebrandcrème veel beter opgenomen. Dit zorgt voor een betere bescherming van je huid én een stralende huid. Kortom: scrubben zorgt er dus voor dat je huid mooier bruin wordt én blijft.